in

Outrun 2006: Coast 2 Coast


Eind volgende week komt het spel Outrun 2006: Coast 2 Coast uit voor de Xbox, PlayStation 2 en de PlayStation Portable. In samenwerking met Atari Benelux geven we jou echter de mogelijkheid om het spel voor de releasedatum in huis te krijgen. Zonder dat je er ook maar een cent voor hoeft te betalen. We geven namelijk van elk platform twee exemplaren weg. Als je hier op kans wilt maken moet je antwoord geven op de volgende vraag:

In wat voor merk auto rijd je in Outrun 2006: Coast 2 Coast

Weet je het goede anwoord? Vul die dan op het onderstaande veld in, samen met je naam, adres, postcode, woonplaats en het gewenste platform waarvoor je het spel wilt ontvangen. De prijsvraag loopt tot en met 31 maart.

Over Outrun 2006: Coast 2 Coast:

Coast to Coast beschikt over 30 stages, die we kennen uit Outrun 2 en Outrun 2 SP (die in de arcade hallen te vinden is). Daarnaast is er een nieuwe missie structuur en licentie modus, kan er met zes man online geracet worden (ook op de PlayStation Portable, maar dat zal waarschijnlijk om de Ad hoc variant gaan) en zijn er twaalf Ferrari’s in het spel te vinden.

Mocht je het spel voor zowel de PSP als de PS2 kopen, dan kun je met een USB kabel data uitwisselen en unieke content vrijspelen. Het spel wordt net als Outrun 2 voor de Xbox ontwikkeld door Sumo Digital.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Lemmings

Geheime liefdeaffaires in Desperate Housewives game