in

Microsoft beloont spelers met korting op basis van Gamerscore


Microsoft heeft de Xbox Live Rewards Scheme geïntroduceerd, waarmee spelers onder andere korting kunnen krijgen op hun aankopen. Hoe hoger hun Gamerscore, hoe hoger de korting. Xbox Live Rewards zijn nog niet beschikbaar in Nederland.

Spelers met een Gamerscore van minimaal 3000 (Gamerscore is het opgetelde aantal Achievement-punten dat een speler heeft verdiend op zijn Xbox Live-account), krijgen een “speciaal cadeau” in de maand dat ze jarig zijn. Dit cadeautje is volgens Microsoft zo’n 20 cent waard.

Vanaf een Gamerscore van 10.000 krijgen spelers dat cadeautje en elke maand 1 procent korting op hun aankopen op Xbox Live. Zodra iemand 25.000 punten heeft gehaald krijgt hij het verjaardagscadeau en 2 procent korting.

Beloningen

Deelnemers kunnen daarnaast Microsoft-punten – het betaalmiddel op Xbox Live – verdienen voor diverse acties. Zo krijgen ze 20 punten wanneer ze een enquête invullen, 100 wanneer ze 10 uur of langer gebruikmaken van een sport-app en 200 wanneer ze hun Xbox Live Gold-abonnement vernieuwen. Om dit in perspectief te zetten: 100 punten is ongeveer 1,20 euro waard.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Assassin’s Creed 3 – Gespeeld

F1 2012 Review