in

Timesplitters 2 HD was in ontwikkeling


In 2008 was er bij Free Radical Design een HD-versie van Timesplitters 2 in ontwikkeling die downloadbaar moest worden. Dit vertelde Steve Ellis, voormalig medewerker van de ontwikkelaar, in een interview over zijn nieuwe studio.

“Ik weet niet wat er mee gebeurd is”, aldus Ellis. “Ik zou graag zien dat de game alsnog verschijnt, wellicht is het de katalysator die nodig is om genoeg aandacht te krijgen voor Timesplitters 4, zodat een uitgever die game wil financieren.”

Volgens Ellis zou een Kickstarter-project voor een nieuwe Timesplitters niet werken. “Double Fine heeft via Kickstarter veel geld opgehaald, maar first-person shooters zijn een stuk duurder om te ontwikkelen dan point-and-click adventures. Om dit even in context te zetten: Double Fine Adventure heeft net zoveel geld opgehaald als dat het in 1997 kostte om Goldeneye 007 voor Nintendo 64 te ontwikkelen. Een moderne FPS ontwikkelen kost meerdere keren dat bedrag en ik denk niet dat het mogelijk is dit via Kickstarter te financieren.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Resident Evil 6 Review

FTL: Faster Than Light Review