in

Maak kennis met onze Forza Horizon Festival-ambassadeurs


We tellen af tot de lancering van Forza Horizon voor de Xbox 360, maar het Forza Horizon Festival is al de avond ervoor. En jij kunt er gratis bij zijn door je aan te melden! Nog niet overtuigd? Dan kunnen onze ambassadeurs je vast overhalen om ook te komen.

Over tien dagen is het zover: dat vieren we de lancering van de nieuwe Forza aan de vooravond van de releasedag. Op donderdagavond 25 oktober vanaf 19:30 is iedereen welkom op Vliegveld Valkenburg op Forza Horizon Festival. De komende dagen zullen we daarom extra veel aandacht besteden aan de nieuwste telg in de Forza-reeks. Onlangs kon je al het oordeel van Wesley lezen, hij geeft het spel een dikke 9+.

Hierbij stellen we je voor aan onze ambassadeurs: de 22-jarige Bart Vermeulen (links op de foto), binnen de InsideGamer-community beter bekend als barton, en de 19-jarige Leander van der Linden, met als nickname leander-rx7. Zij kijken reikhalzend uit naar het Forza Horizon Festival, als liefhebbers van Forza Motorsport en auto’s. De komende dagen zullen zij je hier vertellen waarom ze erbij zijn op de avond van 25 oktober. Ben jij er ook bij?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Angry Birds Trilogy Review

The Unfinished Swan Review