in

De slimste hoofdredacteur van Nederland


Afgelopen week is Smart As voor de PlayStation Vita uitgekomen. De review van de game is inmiddels live en is voor de geïnteresseerden hier terug te lezen. Het idee achter de game is dat het kan afmeten hoe slim je bent. En dat was voor ons een mooie aanleiding om eens te kijken wie de slimste hoofdredacteur van Nederland is: is dat Gerard als hoofdredacteur van Gamer.nl of toch Jelle van InsideGamer? Hieronder de video die we hebben opgenomen, voordat we zijn begonnen.


Na deze grootspraak zijn we begonnen met de eerste dagopdracht. Daarin krijg je door middel van vier opdrachten een totaal score van je inteligentie. Voor mij persoonlijk begon het niet goed met de taaltest. De eerste paar worden gingen goed, totdat ik bij het woord Acor? kwam. We hebben de game op het Engels staan en het is de bedoeling dat jij bij het vraagteken de juiste letter invult. Daarbij is het mij niet gelukt om op het woord Acorn te komen, waardoor ik erg laag scoorde op dit vlak. Rekenen en het beheersen van mijn vingers door op het scherm te tikken ging me beter af, waardoor ik na een behendigheidstest op de eerste dag op een dramatisch gemiddelde van 55 procent kwam.

Gelukkig deed Gerard het niet veel beter en leidt hij met een score van 57 procent. Dat is dus maar twee procentpunt verschil en makkelijk in te halen. Maandag en dinsdag zijn de volgende testdagen. Benieuwd hoe we het er dan vanaf brengen!

Durf jij alvast een voorspelling te doen wie er gaat winnen? Laat dan een reactie achter met jouw favoriet. Onder de goede voorspellingen geven we drie keer de game Smart As en drie keer een t-shirt weg!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bekijk vannacht de Forza Horizon Festival-reportage op Veronica!

X-Com-maker werkt aan vervolg op Spectrum-game Chaos