in

Jelle glorieuze winnaar Smart As Hoofdredacteur-challenge


Vlak voor het weekend stelden we jullie op de hoogte van een kleine interne Smart As-competitie die we op kantoor organiseerden. Daarbij vroegen wij ons af wie de slimste hoofdredacteur was. Gerard van Gamer.nl of Jelle van InsideGamer. Drie dagen lang hebben we dankzij de dagelijkse oefening van Smart As gekeken hoe het zat met ons reactievermogen, taalvaardigheid, rekenvaardigheid en inzicht, om uiteindelijk tot de conclusie te komen….

…dat Jelle de slimste hoofdredacteur is!

En daarbij willen we wel gelijk een kanttekening maken. Smart As kent namelijk wat gebreken die de score heeft beïnvloed. Ten eerste is er het probleem dat de game soms het uitschrijven van cijfers bij een rekensom of letters bij het invullen van een woord niet goed herkent. Een tweede probleem is dat je bij de test van het reactievermogen op het juiste moment op de voor- of achterkant van het scherm moet tikken en je soms per ongeluk een vinger op de touchpad legt en dat als foutieve tik wordt aangemerkt. En het derde probleem waar Gerard tegen aanliep, was dat de uitleg van sommige minigames wel heel summier en onduidelijk was. En dat laatste heeft hem eigenlijk genekt. De eerste twee dagen had hij namelijk een voorsprong van vijf procentpunten opgebouwd, die hij op de derde dag heeft verpest met een verlies van 12 procentpunten en Jelle dus eindelijk als winnaar is uitgeroepen.

Jelle natuurlijk blij, want die zat hem behoorlijk te knijpen. Op zijn eigen site afgaan, dat is het ergste wat er is. Gerard baalt natuurlijk en wil met een mooie quote nog even zijn gram halen:

Gefeliciteerd Jelle. Gefeliciteerd dat je de ‘slimste’ bent. Degene die het beste om kan gaan met de waardeloze handschriftherkenning van Smart As, degene die de warrige uitleg het beste kan ontcijferen en die vooral het snelste is bij alle minigames. Want ja, daar draait het alleen maar om bij Smart As. Het gaat niet om inzicht of geheugen, alles wordt beoordeeld op snelheid. En als mijn neergekriebelde acht dan consequent niet herkend wordt, dan kan ik niet anders dan je feliciteren. Ben ik een slecht verliezer? Alleen als de game daar aanleiding toe geeft…

En dan hebben we natuurlijk nog de uitslag van de wedstrijd die aan de actie was gekoppeld. Door te voorspellen wie er zo winnen maakte je kans op een t-shirt en de game Smart As. Uit de reacties zijn deze drie winnaars naar voren gekomen:

Swiep

Maxubachs

ToCuS

Alle drie gefeliciteerd! De prijzen worden zo spoedig mogelijk opgestuurd!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ubisoft komt met bundel van alle Assassin’s Creed-games

Curiosity – Wat zit er volgens ons in die kubus?