in

Call of Duty: Black Ops 2 weapons – SMG’s


Call of Duty: Black Ops 2 bevat tientallen wapens en daarom hebben wij besloten om een aantal guides te maken waarin jullie op het gemakje kunnen lezen welke wapens dit zijn. In dit artikel worden alle Submachine Guns (ook wel bekend als SMG’s) van Black Ops 2 op een rijtje gezet.

Chicom CQB

De Chicom CQB is één van de wapens in Black Ops 2 die in echt niet bestaat. Dit toekomstige wapen is in elk geval gebaseerd op de JS9. De Chinese Chiqom CQB is een bullpup sub-machine gun die qua uiterlijk behoorlijk lijkt op de Type-95, een assault rifle van Chinese makelij die ook in Black Ops 2 zit. Het vizier is op een onconventionele manier aan het wapen gemonteerd, maar niet geheel uniek: de FMG-9 uit Modern Warfare 3 deed dit vrijwel hetzelfde. De bursts van drie patronen volgen elkaar snel op waardoor je, vergeleken met de andere SMG’s, op korte tijd veel kogels kunt afvuren.

MP7

De MP7 zat al eerder in Modern Warfare 3 en was daar misschien wel de meest krachtig sub-machine gun. Het gaat ver om te zeggen dat dit nu ook sowieso het geval is – andere submachine guns doen soms meer schade of hebben een verder bereik – maar sterk is het wapen nog steeds. Hij vuurt nog net wat sneller kogels af dan voorheen en het is mogelijk om de Grip in of uit te schakelen. Dit houdt in dat je zelf kunt bepalen of de optie om de terugslag te verminderen, aanwezig of juist afwezig moet zijn tijdens het knalwerk met de MP7.

MSMC

Deze submachine gun wordt gebruikt door het Indiase leger en heeft qua uiterlijk veel weg van de Uzi. De Modern Sub Machine Carbine is net als dat wapen ook met één hand te gebruiken. Deze volautomatische SMG heeft een magazijn van 30 patronen en is de opvolger van de Excalibur, een wapen dat volgens India niet voldeed aan de eisen van een SMG voor het leger. De MSMC voldoet dus wel aan de eisen en wie Black Ops 2 gespeeld heeft, kan niet anders dan het hier mee eens zijn.

PDW-57

Van dit wapen van Belgische makelij is nog niet veel bekend. We gokken dat de 57 staat voor het caliber, zoals ook het geval is met de 57 pistol. De PDW-57 heeft met 50 patronen in elk geval het grootste magazijn van de wapens in zijn klasse. Het wapen ziet er vrijwel hetzelfde uit als een PDW-C, met alleen een iets ander magazijn.

Skorpion EVO 3

Deze volautomatische SMG heeft het hoogste aantal roundes-per-minute van alle SMG’s; de snelheid van het schieten gaat met maar liefst 1000 patronen per minuut. Het is de opvolger van de welbekende Skorpion vz. 61, die in Modern Warfare en Black Ops zat. Het wapen voelt ongeveer hetzelfde aan tijdens het spelen, maar is op alle vlakken gewoon net iets fijner. Zowel qua snelheid van schieten, als qua uiterlijk is het wapen meer 21 e -eeuws.

Vector K10

De Vector K10 is grotendeels hetzelfde wapen als de Vector uit Modern Warfare 2. Met een hoge vuursnelheid en minimale terugslag is het wapen vooral voor lange afstanden ideaal voor de SMG-liefhebber, maar hier staat wel tegenover dat de damage per kogel lager is dan bij de meeste andere wapens. Ook qua uiterlijk is het wapen vrijwel hetzelfde als de Vector uit MW2, waardoor schieten met de Vector K10 aanvoelt zoals Call of Duty-spelers gewend zijn van deze Amerikaanse submachine gun.

Dit waren alle Submachine Guns van Black Ops 2. Natuurlijk zijn er nog veel meer wapens in de game te vinden en hebben we ook een hele hoop andere info over de game voor jullie in petto.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat als Mario een verhaallijn had? [deel 3]

Call of Duty: Black Ops 2 – Weapons