in

WTF: Man breekt record langste gamesessie met Black Ops 2


Als je denkt dat jij het al lang volhoudt achter je spelcomputer, heb je het hoogstwaarschijnlijk mis. Dat wil zeggen, als je jouw persoonlijke record vergelijkt met dat van gamer Okan Kaya.

Hij kreeg het voor elkaar om meer dan 122 uur ‘achter elkaar’ Black Ops 2 te spelen. Daarmee verbrak hij het oude wereldrecord van de langste gamesessie, dat tot gisteren werd gedeeld door twee Canadezen die allebei dik 120 uur Resistance speelden.

Kaya profiteerde wel van enkele nieuwe regels die de Guinness World Record-organisatie eerder dit jaar heeft ingesteld. Om extreme gezondheidsrisico’s te vermijden, is het bij een recordpoging toegestaan om voor elk gespeeld uur, tien minuten pauze te nemen. Deze pauzes mogen ook worden opgespaard, wat Kaya ook gedaan heeft om zo enkele uurtjes slaap te pakken.

‘Ondanks’ zijn vele uren spelen stond de beste man niet op de eerste plaats in de leaderboards van Black Ops 2. De leaderboards zijn namelijk niet gebaseerd op hoeveel uren je speelt, maar op de score per minuut die je haalt. Zijn 37e plek is er desalniettemin één om trots op te zijn.

En als je denkt dat hij na 122 uur spelen genoeg had; toen hij zijn wereldrecord al binnen had gehaald. Nee hoor: Kaya gooide er doodleuk nog dertien uur speeltijd bovenop. Daardoor heeft hij dus 135 uur gespeeld in de eerste week na de Black Ops 2-release. Een WTF lijkt ons hier wel op zijn plaats.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

GTA 5 voor Wii U ‘is Nintendo’s verantwoordelijkheid’

Sonic & All-Stars Racing Transformed Review