in

Memberrecensie van de maand november


Vorige maand waren we door een technisch probleem erg laat met de Memberrecensie van de Maand-verkiezing, dus we hebben wat goed te maken. Daarom zijn we er deze maand extra vroeg bij. Nog voordat de Goedheiligman zijn cadeauregen over het land uitstort, strooien wij al met vijf welverdiende nominaties voor de beste memberrecensies van november!

Wie zijn er genomineerd voor Memberrecensie van de Maand?

Hieronder staan de nominaties voor Memberrecensie van de Maand november. Stemmen op je favoriete schrijver kan tot en met 9 december. Daarna is duidelijk wie de beste recensie heeft geschreven, die vervolgens een game mag uitkiezen om daar een recensie over te schrijven.

Galaxy_samurai

Galaxy_samurai laat zich van zijn beste kant zien met een schitterend opgemaakte recensie over de iPhone-game Wind-up Knight. Maar daarmee is zijn creativiteit nog niet afgelopen, want om alvast in Sinterklaas-sferen te komen heeft hij de hele recensie in rijmvorm geschreven. De belangrijkste prestatie is dat ondanks alle creatieve uitspattingen de inhoud nog steeds luid en duidelijk aanwezig is.

Lees recensie

barton

Al meer dan eens heeft barton ons getrakteerd op recensies die uitblinken in taalgebruik. Deze maand is dat niet anders. Met heerlijke zinsbouw leidt hij ons door zijn goed opgebouwde oordeel over Assassin’s Creed III. Het is net als met een doos Pringles: once you pop… you can’t stop.

Lees recensie

Aiii

The Walking Dead laat je niet onberoerd, zoveel is duidelijk na het lezen van de recensie van Aiii. Vol passie betoogt hij waarom je de foutjes van The Walking Dead door de vingers moet zien en je aan deze game moet wagen. Zijn passionele schrijfstijl wordt vergezeld door een prachtige opmaak, waardoor je de uitnodiging om Aiii’s tekst te lezen echt niet kunt afslaan.

Lees recensie

Zevenberge

Zevenberge geeft in zijn recensie over Professor Layton and the Miracle Mask een goed afgewogen oordeel over Laytons avonturen met het masker der wonderen. Zijn tekst steekt uitstekend in elkaar, is doorspekt van goede argumentatie en is van begin tot eind volledig in balans. Van boven tot onder (en, waarom ook niet, van links naar rechts) staat deze puike, uitgebalanceerde tekst als een huis.

Lees recensie

Sadist

Sadist neemt in zijn recensie over Deus Ex: Human Revolution de tijd om de lezer te introduceren in het thema van de game. Dat kan verkeerd uitpakken als het te langdradig wordt, maar onze ervaren memberrecensierot vermijdt deze valkuil en zet de inleiding op het juiste moment om in een betoog. De insteek is daarom een meerwaarde voor de tekst, zodat je constant geboeid blijft en geen andere keuze hebt dan de tekst uit te lezen.

Lees recensie

De keuze is aan jou!

[poll 66][p]Werp een kritische blik op deze recensies en laat weten welke tekst volgens jou de beste van november is. Let hierbij op taalgebruik, inhoud, vorm en originaliteit. Jullie hebben tot en met 9 december om te stemmen op de Memberrecensie van de Maand![/poll]

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ratchet & Clank: QForce Review

Mass Effect 3 Special Edition Review (Wii U)