in

Veronica en InsideGamer lanceren tv-programma


Vanaf 11 maart zendt Veronica TV in samenwerking met InsideGamer een tv-programma uit. Hoe dit gaat heten? InsideGamer. Een mooie naam, al zeggen we dat zelf.

De eerste aflevering wordt uitgezonden op 11 maart om 00:05 uur (de nacht van 11 op 12 maart) en is daarna ook terug te kijken via de Veronica-website en waarschijnlijk ook op InsideGamer zelf.

Elke aflevering is zo’n vijftien minuten lang en hierin bespreken we de nieuwste games of kijken we vooruit op wat komen gaat. Echt een programma om lekker weg te kijken en up to date te blijven van de beste games. Het tv-programma InsideGamer wordt gepresenteerd door Veronica presentatrice Tess Milne en Simon Zijlemans.

Tess is in korte tijd een echte anchorwoman van Veronica / SBS geworden, dankzij haar optredens in programma’s als Sterren Springen op Zaterdag en De Vliegende Hollanders. Daarnaast is Tess een hele leuke collega om mee samen te werken en is ze, niet geheel onbelangrijk, bekend met het gameswereldje. Zo was haar allereerste klus ooit de TMF Game Awards en heeft ze tijdens kennismakingsgesprekken een diepe indruk achter gelaten door te orakelen over vergeten games als Dreamfall: The Longest Journey. Tess speelt haar games tegenwoordig het liefst op de Xbox. Deze gaat dan ook altijd mee naar Oostenrijk tijdens opnames van Sterren Springen.

Tess wordt tijdens het tv-programma standaard bijgestaan door Simon Zijlemans. Simon is een oude bekende van ons: Hij heeft een aantal jaar bij ons op de redactie gewerkt aan uitgaves als Games Guide en Gamer Magazine. Voor InsideGamer heeft hij in een aantal video’s van Uitgespeeld gezeten en diverse parels van artikelen geschreven. Hetgeen wat ons het beste bijstaat is zijn oprechte liefde voor Chrono Cross, dat hij even bestempelde als de beste game ooit. Na twee jaar voor Gamekings te hebben gewerkt, is hij nu klaar voor een nieuwe uitdaging.

Tess en Simon worden in alle afleveringenvergezeld door een aantal redactieleden van InsideGamer. Daarbij beginnen we met het introduceren van Ron Vorstermans, Rob van der Leek en ikzelf (Jelle). Na de eerste paar afleveringen kijken of we deze pool van experts verder gaan uitbreiden.

Naast gamebesprekingen en vooruitblikken, brengen we ook elke week een Top 5 en een Gamemoment van de week. De Top 5 spreekt voor zich, terwijl het Gamemoment gebruikt gaat worden om coole acties en stukken uit games in beeld te brengen.

Het doel van het programma is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor games, maar uiteraard zijn jullie ook van harte uitgenodigd om te kijken. Laat ook vooral horen wat je ervan vindt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Metal Gear Rising: Revengeance Review

WTF Update 118: seks in games, Super Smash Kittens en lijpe mods