in

WTF Update 118: seks in games, Super Smash Kittens en lijpe mods


We hebben lekker veel video’s deze week in de WTF Update, dus we gaan er niet heel veel woorden aan vuil maken. Scroll, kijk, geniet, lach en bewonder!

Het seksleven van videogames

Je hebt er misschien nog nooit over nagedacht, maar ook personages in games hebben een liefdesleven. Het is alleen misschien niet helemaal wat je er van verwacht… Op zijn Frans!

Spyro doet iets

Spyro het draakje mag zich rekenen tot een select gezelschap van ietwat vergeten, maar geliefde videogame personages. Deze animatie doet ons eraan herinneren dat niet alles altijd even eerlijk verliep in de Spyro games…

Arma 3 glitch

Arma 3 is nog volop in ontwikkelingen dus bugs en glitches zijn nog niet zo’n enorm probleem. De onderstaande bug is echter zo leuk dat het zonde zou zijn als ie uit de game zou worden gesloopt!

Arma 3 no scope compilatie

Bij PC Gamer nemen ze Arma 3 enorm serieus. De realistische aanpak leent zich namelijk ook voor gave MLG Pro No Scope compilaties. Heel serieus allemaal.

Super Smash Kittens

Kittens hebben op het internet een legendarische status. Waarom precies is mij een raadsel, maar het doet er eigenlijk niet toe. Wanneer je het gestoei van deze kleine katten in een Smash Bros-jasje hijst is het zowaar nog schattiger.

MERICA! In Battlefield 3

Het is geen geheim dat de meeste militair getinte First Person shooters wel heel erg de Amerikaanse manier van doen promoten. Deze video gemaakt in Battlefield 3 is daarom wel zo toepasselijk. Met dank aan kubaardo voor het melden!

Mod Mayhem

Het modden van een game lijkt heel onschuldig, maar het kan levensgevaarlijke gevolgen hebben. Doe het niet kids!

Striptease

Ben jij een vette video of comic tegengekomen? Stuur hem dan naar mij (Thijs) in een PM en wie weet zie je hem wel terug in de WTF Update van volgende week!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veronica en InsideGamer lanceren tv-programma

‘Piraterij in AC4 niet geschikt voor kinderen’