in

GTA 5 – Onze Vijf favoriete plekken in LA


Zo, onze E3-reis is helemaal geboekt en niks staat ons nog in de weg om straks in juni weer een week naar Los Angeles te reizen. LA is tegelijkertijd ook de stad waar GTA 5 zich afspeelt in de fictieve vorm van Los Santos. Aangezien wij aan de ene kant van LA houden en aan de andere kant enorm uitkijken naar GTA 5, vonden we het een leuk idee om onze vijf favoriete plekken uit Los Angeles aan jullie voor te stellen.

#5: Dodger Stadium

Deze vijfde plaats is eigenlijk mijn ode aan Joey. Onze honkbalfanaat van de redactie is eigenlijk een Boston Red Sox-fan, maar wil daar dit jaar graag voor een week even een uitzondering op maken. Hij neemt ons de zondag voor de E3 mee naar een honkbalwedstrijd van de Dodgers. En terwijl hij aandachtig loopt te kijken naar de wedstrijd, is de rest van de groep waarschijnlijk druk bezig met het drinken van bier en het vreten van hotdogs.

In GTA 5 hopen we in het honkbalstadium iemand vast te ketenen en ballen zijn kant op te slaan

#4: Sunset Boulevard

Wie met een auto over Sunset Boulevard rijdt, voelt alle historie die de stad rijk is aan zich voorbij trekken. Legendarische bands hebben voor het eerst opgetreden in één van de rockclubs die de boulevard rijk is, celebrity’s zetten hun nieuwe tatoeages in één van de vele tattoo-shops en in de Saddle Ranch organiseert Bethesda elk jaar een legendarisch E3-feest. Het stikt er ook van de prachtige bolides en veel te dure restaurants.

In GTA 5 is dit de perfecte plek om wat voorbijgangers onder je banden te krijgen

#3: Santa Monica

Op de derde plek hebben we Santa Monica staan. Deze wijk aan zee heeft een unieke sfeer. Waar men in Los Angeles zelf over het algemeen chagrijnig kijkt, daar zijn de mensen in Santa Monica altijd vrolijk. Ideaal om een duik in de zee te nemen, te fietsen langs de kust om even in de achtbaan te stappen in het mini-pretpark dat zich op de pier bevindt. Ook is er een leuk winkelstraatje te vinden en is er niks lekkerder dan aan het einde van een lange dag even een lekkere cocktail drinken in één van de vele beschikbare strandtentjes.

In GTA 5 zou Santa Monica een mooie plek zijn om nieuwe kleding te kopen voor jouw personage

#2: Hollywood

Op de tweede plaats zetten we Hollywood, maar dan wel de twee leukste kanten van Hollywood. Ten eerste moet natuurlijk de Walk of Fame op één of andere manier in de game worden verwerkt. Niks is mooier dan in je Cabrio over deze straat rijden en je vergapen aan unieke locaties zoals het Chinese Theatre, Dolby Theatre en Mr. Ripley Believe it or Not.

De heuvels vormen de tweede Hollywood-locatie, waar alle luxe villa’s te vinden zijn. Hier hebben we drie jaar in een huurhuis tijdens de E3 gezeten en dat was heerlijk. Wakker worden met een uitzicht over Downtown is iets magisch.

In GTA 5 ideaal om over te rijden terwijl je naar een radiostation luistert

#1: Convention Centre

Toch is er maar één favoriete plek en dat is het Convention Centre zelf. Dit is de plek waar we elk jaar de nieuwste games mogen aanschouwen, onze voeten kapot mogen lopen, ons blauw mogen betalen voor smerige broodjes, ons een weg moeten werken langs een hoop Amerikanen die nog nooit van deodorant hebben gehoord en met de grootste moeite een parkeerplaats kunnen vinden. En toch heeft het elk jaar weer iets magisch als je het gebouw ziet. Bovendien is het Convention Centre onderdeel geworden van een groot terrein, waar onder andere concerten, basketbal- en ijshockeywedstrijden worden gehouden. Zodoende is er altijd wel wat te doen, net als in GTA 5.

In GTA 5 gaan we hier stil staan en genieten van de ondergaande zon achter het Convention Centre

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een PS Vita met 3G, wat kun je daar nou mee?

Petitie voor vrouwen in FIFA 14 gestart