in

WTF Update 129: Xbox One grappen, GTA V reacties en The Moon a capella


Zo onderhand weet je vast al hoe het werkt. In de nacht van vrijdag op zaterdag verschijnt traditiegetrouw de WTF Update met wekelijkse een verse dosis rare, grappige en informatieve filmpjes. Deze week hebben we onder andere de highlights van de Xbox One persconferentie, Nintendo die kleine kinderen laat schrikken en een muzikale man met een baard. Enjoy!

Xbox One aankondiging in het kort

De onderstaande video vat de Xbox One aankondiging van de afgelopen week aardig samen en dat in iets meer dan anderhalve minuut. TV!

Donkey Kong fop

Best een aardig idee van Nintendo om mensen de stuipen op het lijf te jagen die even rustig Donkey Kong Country: Returns denken te kunnen spelen. Een echte gorilla had het alleen iets leuker gemaakt.

GTA V reacties

Voor een intelligent debat moet je niet in het reactieveld van YouTube zijn, maar deze video bewijst dat er wel degelijk pareltjes zitten tussen de comments. De nieuwste trailer van GTA V brengt het beste in mensen naar buiten!

DuckTales’s The Moon a capella

Deze man heeft niet alleen een uitstekend harig gezicht, hij weet de 8-bit muziek uit DuckTales voor de NES een geheel nieuw leven te geven in deze video.

De echte Xbox One ervaring

Mooi hoor al die praatjes en beloftes van Microsoft, maar als hun beloftes echt uitkomen is dat best angstaanjagend.

Striptease

Ben jij een vette video of comic tegengekomen? Stuur hem dan naar mij (Thijs) in een PM en wie weet zie je hem wel terug in de WTF Update van volgende week!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Bekijk hier de afmetingen van de Xbox One

Hoe ziet de PS4 eruit?