in

Hoe ziet de PS4 eruit?


Vlak voordat Microsoft de Xbox One onthulde, liet Sony een glimp van de PlayStation 4 zien. Via een teaser video werden er in een aantal flitsen close-ups van het apparaat getoond. Het definitieve uiterlijk van de console is echter nog niet onthuld. Daarvoor zullen we moeten wachten op de nacht van 10 tot 11 juni, wanneer Sony hun E3 persconferentie houdt. Tot die tijd moeten we het helaas nog doen met Sony’s teaser. Wij hebben de video geanalyseerd en zetten aan de hand hiervan de beste Photoshop mock-ups voor je op een rijtje.

Op de video lijkt de PS4 niet veel meer te gaan worden dan een wazig zwart vierkant, maar als we de beelden aandachtig analyseren, ontdekken we een aantal belangrijke elementen. Allereerst krijgt de PlayStation een mat gedeelte, waarschijnlijk aan de bovenkant, met een “4” erin gegrafeerd in de stijl van het PS4-logo. Het hoekje dat in de teaser voorbij komt lijkt echter van glossy materiaal te zijn gemaakt. Verder zien we een close-up van een strip met een wit driehoekjespatroon, dat doet denken aan de bovenkant van een filmklapper. Waarschijnlijk is dat de gleuf voor de Blu-ray discs. Verder zien we een aantal luchtgaten van de console, waarvan een aantal vierkant zijn en een aantal in een cirkelvorm zitten. Een lid van Neogaf haalde al deze elementen bij elkaar en maakte onderstaande creatie.

Alhoewel alle genoemde kenmerken uit de video aanwezig zijn, voelt het geheel nog niet bepaald next-gen aan. Gelukkig bestaan er ook nog mensen die wél talent hebben in Photoshop en de onderstaande mockups van de PlayStation 4 hebben gemaakt.

Wat denken jullie, welke mock-up komt het dichtst in de buurt van het uiterlijk dat Sony over twee weken gaat onthullen? Is die blauwe balk uit de video een lichtstrip op de console? En hoe zit het met de luchtgaten, worden deze netjes weggewerkt aan de achterkant of komen ze prominent boven- of voorop de console te zitten? Laat het ons hieronder weten en als je zelf uit de voeten kan met een grafisch programma, stuur ons dan vooral ook jouw PS4-ontwerp op!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WTF Update 129: Xbox One grappen, GTA V reacties en The Moon a capella

Let’s Play Minecraft: The Gauntlet