in

GTA 5: Cheats die we willen zien


Cheats horen bij GTA dus ook bij GTA 5. In de loop der jaren heeft de serie altijd al codes gehad die de al chaotische steden helemaal op hun kop zetten. Of er ook echt cheats zitten in Grand Theft Auto V weten we momenteel nog niet zeker maar mocht dat wel het geval zijn dan willen we de volgende manieren om vals te spelen het liefste terug zien.

De GTA 5 Cheats zijn bekend

De GTA 5 cheats zijn bekend. Ze staan op de Cheatpagina.

Grand Theft Auto: Vice City – Vlieg met me mee

Misschien komt het omdat het aanbod van vliegtuigen in Grand Theft Auto: Vice City een beetje tegenviel, maar de cheat COMEFLYWITHME is altijd bijzonder vermakelijk. Een beetje snelle bolide komt na het invoeren van deze code namelijk van de grond af. Het is meer zweven dan vliegen en je auto onder controle houden zodra de wielen van het wegdek zweven is geen gemakkelijke klus, maar hilarisch is het zeker.

Grand Theft Auto: San Andreas – Voetgangers vechten terug

Tussen wat missies door complete chaos veroorzaken is een vast onderdeel van GTA. Vaak moeten andere weggebruikers en nietsvermoedende voetgangers het ontgelden als je al je frustraties in het spel afreageert dus waarom zou je de rollen niet eens een keer omdraaien? STATEOFEMERGENCY zorgt ervoor dat alle eerst zo relaxte burgers plotseling bijzonder agressief worden. Ze vallen elkaar, maar ook jou zonder goede reden aan. Ontsnappen uit de drukke steden en zo snel mogelijk het rustigere platteland opzoeken is bij het gebruik van deze cheat de enige veilige optie!

GTA 2 – Elvis has left the building!

De opvallendste verschijning op de straten van GTA 2 zijn zonder twijfel de figuren die zich zoals, ‘the king’ of Elvis verkleden. Met dezelfde zwoele stem als deze te jong gestorven koning van rock ‘n roll vrolijken ze iedere achterbuurt aardig op. De LASVEGAS cheat uit GTA 2 zorgt ervoor dat iedere voetganger er ineens als Elvis bijloopt. Dat levert hilarische taferelen op want iedere imitator heeft hetzelfde stemmetje. Leg je een groep Elvis Presley’s tegelijk om dan wordt je getrakteerd op die ene legendarische quote. ‘’Elvis has left the building!’’

Verander het weer in GTA IV

Het klinkt misschien zo simpel, maar het simpele feit dat je in GTA IV door een telefoonnummer te bellen het weer kon veranderen had leuke effecten. Zin in een spannende politieachtervolging tijdens een zware storm? Je regelt het op je telefoon. De behoefte aan mooi weer tijdens een date? Even 468-555-0100 bellen en de zon schijnt zowaar in Liberty City. Als we heel heerlijk zijn kan een cheat die je niet meteen gebruikt voor moord en doodslag ook best vermakelijk zijn in GTA.

MOREPOLICEPLEASE GTA III

Dé cheat voor de luie gamer. Zonder zelf ook maar enige problemen te veroorzaken krijg je doormiddel van deze cheat ineens de halve politiekracht van Liberty City achter je aan. Waarom zou je zelf nog aan het moorden slaan als je met het invoeren van een simpele code ineens de meest gezochte man van de stad wordt? Spectaculaire shoot-outs en achtervolgingen met hoge snelheden zijn natuurlijk een vast onderdeel van deze cheat.

itsgallus in GTA I

Er zijn mensen die GTA voor de missies spelen, maar het merendeel van de gamers doet het toch echt vooral om lekker in de open-wereld te kunnen klooien zonder consequenties. Dat de makers van GTA al vanaf het begin wisten dat veel spelers gewoon hun eigen gang willen gaan maakt de cheat itsgallus daarom een gouden greep. Wil je gewoon lekker de crimineel uithangen en geen missies doen om in andere steden te komen? Met gebruik van itsgallus krijg je meteen toegang tot alle gebieden van Liberty City, Vice City en San Andreas en dat is wel zo makkelijk voor wie gewoon veel chaos wil veroorzaken zonder regeltjes.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Prison Architect (PC)

Zo werkt battlelog in Battlefield 4