in

GTA 5 heeft 15 muziekzenders en 2 praatzenders


De soundtrack van GTA 5 bestaat uit 15 muziekzenders met 240 gelicenseerde liedjes. Ook zijn er twee speciale praatzenders.

Hier wordt alleen maar op gepraat, zoals de naam al doet vermoeden. Verder is er ook een speciale ‘score’ voor GTA 5 gecomponeerd. Deze is volgens de soundtrack supervisor zo groot als die van twintig films bij elkaar. De score is in handen van componist Woody Jackson, Duitse elektronische band Tangerine Dream en rappers/producers The Alchemist en Oh No. Dat moet een interessante mix op gaan leveren. Voorproefjes van enkele radiozenders vind je op Rolling Stone.

Crews

Rockstar maakte verder meer details bekend over hoe crews werken in GTA 5 en GTA Online. De ontwikkelaar heeft hiervoor het Hierarchies-systeem bedacht. Ieder lid van een crew krijgt een rang toebedeeld van de Crew-leider. Onder hem staan in volgorde van status de Commisioners, Lieutenants, Representatives en Muscle. Hoe hoger je rang is, hoe meer macht en verantwoordelijkheid je hebt binnen een Crew. Commissioners kunnen bijvoorbeeld nieuwe leden uitnodigen, Lieutenants mogen dat niet.

Welke impact dit precies gaat hebben op de gameplay van GTA 5 en GTA Online, is nog wat lastig te zeggen. Vooralsnog lijkt het op de hierarchie die je veelal in guilds ziet bij MMO’s.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Killer is Dead – Wie is Suda 51?

Rayman: Legends Review – Geniale platformgame