in

Nominaties GTA-challenge bekend – wie wint een PS3?


GTA 5 verschijnt op 17 september, maar om ‘em te kunnen spelen moet je daar moet natuurlijk wel een console voor hebben. Een PlayStation 3 bijvoorbeeld. Daarom schreven wij eind augustus deze challenge uit. Iedereen die een memberartikel schreef dat gerelateerd was aan GTA 5, maakte zo kans op het winnen van een PlayStation 3!

Inmiddels zijn we in de volgende fase aangekomen: stemmen op wat volgens jou de leukste, meest originele of creatieve inzending is.. Hieronder staan de vijf genomineerden. Sta je er niet tussen? Wees dan niet al te teleurgesteld! Als de uitslag van deze poll bekend is, maken we ook bekend welke zes gelukkigen – naast de vier genomineerden die geen PS3 winnen – er alsnog vandoor gaan met een tof GTA t-shirt.

Tielo – GTA Stories: Big J’s deal (16+)

Een fictief verhaal schrijven is één ding, maar om ons daarmee in de lach te laten schieten moet je van goeden huize komen. Tielo is hierin geslaagd door een verhaal dat zich afspeelt in het GTA-universum, te mengen met personages van… tsjah, een bepaalde gamesite? Lees hier het fictieve verhaal van Tielo.

Thee – Inside Theft Auto IV

Eén van de meest creatieve inzendingen was zonder twijfel die van Thee. Zijn boxart van ‘Inside Theft Auto IV’ verdient zeker een nominatie. Een compliment verdient vooral de geslaagde tekening van Jelle’s dikke kop – hoewel Joey met een lolly in z’n smoel ook erg goed gelukt is. Check hier Thee’s boxart van Inside Theft Auto IV!


KipIsLekker – Revelation of Liberty City Shortfilm

KipIsLekker was nog even bang dat hij zijn korte film Revelation of Liberty City niet af zou krijgen, maar kreeg het alsnog voor elkaar om de film ruim voor de deadline verstreek in te leveren. Na uren modden, opnemen en monteren mag het resultaat daar zijn. Zoals KipIsLekker zelf zegt: laat de beelden voor zich spreken!

Belly Elly – Retrospective: San Andreas

Belly Elly besloot om niet alleen een Retrospective over GTA: San Andreas te schrijven, maar om ook zijn tekenkunsten te vertonen en de twee met elkaar te combineren. Hoewel het lettertype soms niet helemaal lekker afsteekt tegenover de achtergrond, is Rob in elk nog nooit zo aantrekkelijk in beeld gebracht. En dat is een prestatie op zich. Bekijk hier Belly Elly’s Retrospective.

benjaminben – Taken Over…

Last but definitely not least: een strip van benjaminben, getiteld Taken Over. Onder het motto ‘kort maar krachtig’, dat ook voor de strip geldt, verwijs ik jullie meteen door naar Taken Over van Benjaminben!

[poll 178]Geniet allereerst van bovenstaande memberartikelen en maak vervolgens je keuze. Jullie hebben tot en met 11 september om je stem uit te brengen. Wie verdient volgens jou een PlayStation 3 om met GTA 5 aan de slag te kunnen gaan?[/poll]

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Hotline Miami [Deel 1]

Het meestgespeelde spel ter wereld