in

GTA Online biedt 500 missies, alles draait om geld


GTA Online moet minimaal 500 missies bevatten en alles draait hierbij om geld.

In een preview van Game Informer werd een hele sloot aan nieuwe info van GTA Online gegeven. De online multiplayer is pas vanaf 1 oktober beschikbaar, twee weken na de lancering van Grand Theft Auto 5. En dat is eigenlijk maar goed ook, want de multiplayer speelt zich na het verhaal in de singleplayermodus af. Op deze manier heb je nog even tijd om het verhaal met de drie hoofdpersonages uit te spelen.

Customizen van je personage

Daarna kun je aan de slag met de honderden missies in GTA Online. Het online spel speelt zich gewoon in dezelfde speelwereld als de singleplayermodus af. Op 1 oktober arriveert het online personage via het vliegveld in Los Santos. Spelers kunnen vervolgens kiezen of het een man of vrouw is en hem of haar volledig customizen.

Zo kies je een moeder en vader uit, een levensstijl en nog wat hobby’s, waaronder feesten, criminele activiteiten, sporten of op de bank zitten. Deze hobby’s bepalen vervolgens de vaardigheden waarmee je begint, al kunnen ze allemaal later nog bijgeschaafd worden. Verder kan je met een druk op de knop van kleding wisselen en geld storten op de bank, zodat je niet alles kwijtraakt als een overval in de soep loopt.

Kopen, kopen, kopen

Verdien je veel geld, dan moet je dat natuurlijk tonen aan je vrienden of crewleden. Daarom kun je ze uitnodigen in je riante villa. Hier kun je ook met ze drinken, strippers uitnodigen of verschillende televisieprogramma’s bekijken. Heb je eenmaal een dure villa aangeschaft, dan worden grote heist-missies (vergelijkbaar met die uit de singleplayer) vrijgespeeld. Zo verdien je nog meer geld en kun je nog meer woningen en auto’s kopen, die je weer kunt showen in je garage. Is dat nog niet genoeg, dan is er nog de optie om een selfie te maken.

Het spelen met vrienden of crewleden wordt aangemoedigd door Rockstar. De matchmaking is zo geregeld dat zij automatisch voorrang kunnen krijgen boven willekeurige online spelers. Is er niemand van je crew of vrienden online, dan wordt je gekoppeld aan spelers met een vergelijkbare voortgang in GTA Online.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steam-games gratis delen met vrienden straks mogelijk

GTA IV Terugblik – Kind van zijn tijd