in

GTA 5 – Wanted Level


Wanted Level

Van je Wanted Level afkomen werkt in GTA 5 iets anders dan in GTA 4. Je hoeft niet langer meer een enorme cirkel uit te rijden zoals in GTA 4, maar moet proberen uit het zicht van de politie te raken. Lukt dat, dan ga je over naar de fase waarin de politie naar je op zoek gaat. Op de mini map zie je dan verschillende wagens rijden met het bijbehorende gezichtsveld van die auto. Rijd je achter ze op gepaste afstand, dan zien ze jou niet. Als je lang genoeg uit hun zicht blijft, heb je ze officieel afgeschud en kun je verder.

Wanneer je twee sterren of minder hebt, doe je er verstandig aan om zo snel mogelijk offroad te gaan. Politieagenten gaan niet naar je opzoek als je jouw wagen op een berg hebt geparkeerd. Heb je het bonter gemaakt en heb je vanaf drie sterren te maken met een helikopter, dan doe je er verstandig aan om op zoek te gaan naar bruggen om aan het zicht van de helikopter te ontkomen. Lukt dat nog niet, haal hem dan neer met bijvoorbeeld een rocket launcher en rijd vervolgens een berg op. Ook wil het gebruik maken van een vliegtuig er voor zorgen dat je de politie relatief makkelijk kunt afschudden.

Daarnaast is het ook nog altijd mogelijk om gebruik te maken van de verschillende Car Shops. Hier is het mogelijk om je wagen aan te passen. Doe je dat op het moment dat de politie jou niet ziet, dan kun je je wagen over laten spuiten en je weg weer vervolgen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

GTA 5 Review – Lost zijn belofte in

GTA 5 – 100 % Completion