in

WTF Update: GTA V Editie


Voor het geval je het niet wist: GTA V is deze week uitgekomen en dat heeft heel wat losgemaakt bij gamers. Er zijn zoveel geestige, grappige en creatieve filmpjes rondom deze game verschenen dat we hebben besloten om de WTF Update van deze week geheel aan deze game te besteden. Voor aanstaande zaterdag staat er weer een gebruikelijke editie van de WTF Update klaar.

Een kleine waarschuwing vooraf: mocht je San Andreas in GTA V helemaal zelf willen verkennen dan kun je de onderstaande video’s beter niet bekijken.

Trevor versus gekke dame

Is deze dame misschien een vierde speelbaar personage in GTA V? Ze gedraagt zich in ieder geval net zo psychopathisch als Michael, Franklin en Trevor.

Laadscherm-muziek cover

De muziek tijdens de laadschermen van GTA V zit zo onderhand vast wel in je hoofd dus dan kan deze creatieve cover van het funky nummer ook geen kwaad.

Rijk worden in GTA V doe je zo

Lukt het je maar niet om snel rijk te worden? Deze video biedt het snelste én makkelijkste antwoord op al je problemen.

GTA Parkour

Echt goed gefilmd is deze video niet, maar dat mag de pret niet drukken. Parkour kun je maar beter niet aan Trevor overlaten.

Conan speelt GTA V

Normaalgesproken begint Conan altijd zijn reviews met de mededeling dat hij niets met games heeft. Daar lijkt bij GTA V geen sprake van te zijn. Conan vormt al heel snel een obsessie voor de lokale stripclub.

Front flips in GTA V

De heren van Rooster Teeth hebben al vrij snel een grappige functie in GTA V ontdekt. Wanneer je springt en duikt maak je mooie ‘faceplant’. Daar kan natuurlijk veel mee gedaan worden.

GTA V is te realistisch

GTA V heeft zoveel optionele activiteiten dat het wel verdacht veel op het echte leven begint te lijken. Zo realistisch als in de onderstaande video wordt omschreven is het gelukkig nog niet.

Happy slapping in GTA V

Voetgangers lastigvallen is al sinds jaar en dag één van de leukste dingen om te doen in GTA. Je kan ze natuurlijk omver rijden of neerschieten, maar willekeurige bewoners van San Andreas een klap voor hun arrogante bakkes geven is minstens zo leuk.

Illuminati in Los Santos

De onderstaande video is waarschijnlijk nog maar het begin van een veel groter mysterie. Wat moeten deze vreemde symbolen precies betekenen? De komende weken komen we er hopelijk achter…

Naar de haaien

Deze Easter Egg laat misschien even op zich wachten, maar als je even geduld hebt is het een gehaaide manier om een makkelijke Achievement te halen.

Vier minuten aan GTA V fails

Dat er nogal wat mis kan gaan tijdens het spelen van GTA moge duidelijk zijn. In deze compilatie worden er wat blunders op een rijtje gezet.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

8 memorabele game-momenten

De soundtrack van GTA 5 – wat is jouw favoriete radiozender?