in

Pokémon – De vijf beste Pokédeuntjes


Afgelopen week keken we terug naar onze eerste ontmoeting met de Pokémon-serie. Niet alleen de kleine rakkers maken deze serie zo memorabel, maar ook de muziek speelt daarin een rol. We hebben geprobeerd een top vijf van de beste Pokémon deuntjes te maken, maar hebben waarschijnlijk een aantal belangrijke nummers gemist. Mochten jullie nog aanraders hebben laat ze dan vooral horen in de reacties.

5. Elite 4 battle (Black & White 2)

De Elite 4 is het begin van het einde. Nog maar vier trainers staan tussen jou en het gevecht tegen de kampioen. Ondanks dat je deze gevechten zo snel mogelijk achter de rug wil hebben heeft ontwikkelaar Game Freak het voor elkaar gekregen dat het in Black & White 2 is blijven hangen. We vragen ons af of de muziek daar iets te maken mee heeft.

4. Game Corner (Gold & Silver)

Nee, we willen gokken niet goed praten, maar als er een verschrikkelijk catchy deuntje bij gepaard gaat, kan het weleens voorkomen dat je blijft hangen om je zwaar verdiende Pokédollars uit te geven voor nieuwe Pokémon. Bijna een Dratini!

3. Gym leader battle(Red & Blue)

Het gevecht tegen de gymleiders in Red & Blue is waarschijnlijk voor velen een van de hoogtepunten uit de eerste generatie. Met je sterke team hadden Brock, Misty en kompanen niet altijd even veel kans, maar de muziek wist er altijd voor te zorgen dat het gevecht memorabel was.

2. Lavender Town (Red & Blue)

Deze muziek mag dan door sommigen als akelig worden omschreven, voor ons is het een van de meest iconische deuntjes uit het Pokémon-universum. In een game als deze waar er zo gericht wordt op kinderen is het principe van Lavender Town nog steeds zeer gewaagd. Dood vervult een belangrijke rol en er zijn zelfs verschillende fantheorieën op het internet te vinden over het griezelige stadje.

1. Champion Battle (Red & Blue, Gold & Silver, Ruby & Sapphire, Diamond & Pearl, Black & White, Black 2 & White 2)

De gevechten tegen de kampioen zijn in elke Pokémon-game het absolute hoogtepunt. Om dan één kampioensdeuntje te kiezen is als het kiezen tussen je eigen kinderen. Elk gevecht kent snelle opzwepende tonen, maar vertelt voor iedereen een ander verhaal. Het verhaal van het te behalen kampioenschap!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Spec Ops: The Line (X360)

Pokémon X en Pokémon Y Review – Geslaagd avontuur