in

De GTA 5 Online FIX!


Heb je nog steeds problemen om met de cloud te verbinden? Zegt GTA nog steeds dat er een time out is ontstaan als je probeert te verbinden? Douwe neemt jullie aan de hand om het merendeel van de problemen op te lossen die voor bijna iedereen lijkt te werken. Deze video is gemaakt op de Xbox 360, maar de stappen moeten op de PS3 vrijwel hetzelfde zijn.

De video is opgedeeld in drie delen: in het eerste deel bespreken we Port Forwarding. Je router kan voor een conflict zorgen dat je console moeite heeft om goed verbinding te krijgen met het netwerk. Het is dan handig om een aantal poorten open te zetten via de settings van je router. Let wel op,hoe je dit doet wordt niet uitgelegd, er staan honderden video’s online voor jouw router die dit specifiek uitleggen. De poorten zelf worden wel weergegeven in deze video. De desbetreffende staan hieronder.

Xbox 360: http://support.xbox.com/nl-NL/xbox-live/connecting/network-ports-used-xbox-live

PS3: http://www.mbgclan.nl/forums/index.php?topic=843.0

De tweede stap is het aanpassen van je DNS. Simpelweg je Primary DNS op 8.8.8.8 zetten en je secondary DNS op 8.8.4.4 zetten moet de problemen oplossen om de verbinding met de cloud te verhelpen. Je DNS aanpassen heeft geen invloed op verdere games. Je verandert de naamgeving van je provider naar een DNS van Google.

De derde stap is om de eindeloze timeouts op te lossen door je oude –hoogstwaarschijnlijk- corrupte karakters te verwijderen. Als alle bovenstaande stappen goed zijn uitgevoerd zou GTA 5 Online gewoon moeten werken. Het is misschien wat omslachtig, maar het lost een hoop vervelende problemen op.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VrijMiRob – Ode aan de beste Disney-game ooit

Wintertijd: Top 5 beste games met tijdreizen