in

Top 6 Beste wapens van Ratchet & Clank


Met Ratchet & Clank: Nexus in de winkels is het tijd om eens te kijken naar het nieuwe wapenarsenaal in de game. In de loop der jaren zagen we al een hoop legendarische knalijzers de revue passeren, maar welke wapens weten ditmaal de meeste indruk te maken? En waartoe zijn ze precies in staat?

Winterizer

Elk deel in de Ratchet & Clank-serie heeft een wapen dat tegenstanders doet veranderen in andere wezens en daarom is Nexus niet anders. Met het Jingle Bells-deuntje op de achtergrond verandert ieder doelwit van de Winterizer in een fel witte sneeuwpop en laat elk slachtoffer een stel explosieve cadeautjes achter. De Winterizer is dus extreem handig, maar ook nog eens erg grappig.

RYNO V

Veel stoerder dan dit wapen krijg je ze niet. De RYNO V is niet alleen gigantisch, het beschikt zelfs over zijn eigen theme song. De Ouverture 1812 van Tsjaikovski speelt constant af terwijl de speler zijn kogels de wijde wereld in stuurt. Veel gewelddadiger dan dit wapen wordt het niet, getuige ook de afkorting RYNO. Die staat voor Rip Ya a New One.

Spiral of Death

Opmerkelijk is dat dit wapen niet bedacht is door de Ratchet & Clank-studio zelf, maar door een fan. Tijdens de ontwikkeling van A Crack in Time konden fans zelf een wapenidee insturen en de Spiral of Death is daar het resultaat van. Het schiet een schijf af richting de vijanden en vangt deze als een boomerang weer op. Twee momenten om de vijand te raken met maar één kogel, fantastisch.

Mr. Zurkon

Gedurende de R&C-serie zijn er meerdere Mr. Zurkons voorbijgekomen, maar geen enkele wist zoveel indruk te maken als deze luidruchtige makker. Om de imponerende kreten nog erger te maken zijn we in Ratchet & Clank: Nexus waarachtig getuige van een heel Zurkon-gezin. Driedubbele pret noemen we dat.

Rift Inducer 5000

Een wapen dat zowel vijanden in elkaar slaat als de lijken opruimt. Een milieuvriendelijker wapen dan dit ga je niet snel vinden! Heeft het iets te maken met dat monster uit die andere dimensie, Fred?

Groovitron Glove

Een lijstje met de beste wapens zonder dit funky schietijzer is als voetballen zonder bal: onmogelijk. De Groovitron Glove is een perfect wapen dat iedereen aan het dansen krijgt. Het gevolg? Vijanden laten zich machteloos afknallen!

Nexus heeft natuurlijk zoals een echte Ratchet & Clank betaamt nog veel meer wapens in huis. Staat jouw favoriet er niet tussen? Geen nood, laat het ons dan vooral weten in de reacties!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

8 dingen die in RPG’s als normaal gezien worden

Proteus Review – Bijzonder en uniek