in

VrijMiRob: Egoraptor


Ik kan mij haast niet voorstellen dat jullie nog nooit een filmpje van Egoraptor gezien hebben. Deze gast maakte een aantal jaar geleden furore op Newgrounds.com met zijn hilarische flashfilmpjes waarin hij talloze gamefranchise parodieerde. Tegenwoordig doet hij ook Let’s Play’s en spreekt hij af en toe filmpjes in van Did You Know Gaming (die je regelmatig in de WTF-update vindt), maar het zijn toch vooral die flashfilmpjes die hem bekend hebben gemaakt. En terecht ook, want ook ik heb me kapot gelachen. Daarom heb ik de leukste even op een rijtje gezet.

Metal Gear Awesome

Jezus als hippie, wenkbrauwbomen en diarree; dat klinkt nou niet echt alsof het ook maar iets te maken heeft met Metal Gear Solid. Toch komen deze elementen terug in de twee Metal Gear Awesome-filmpjes. Herkenbaar en hilarisch. Bonuspunten voor die DARPA-chief, daarbij ging ik echt stuk!


Awesome Gaiden

De Ninja Gaiden-serie staat erom bekend dat hij moeilijk is. Dat laat onderstaand filmpje maar al te goed zien. Niet voor spelers met een zwakke maag.

Awesome Center

Persoonlijk heb ik zelf nooit deze schijtgame gespeeld en na het zien van dit filmpje ben ik dat, hoe grappig het ook is, niet van plan. Zombies in een medische game? What the fuck?

Awesome Noire

Perfect voorbeeldje van kort maar krachtig. Zo subtiel als de verscheidene personages in LA Noire hun leugens verspreiden, zo subtiel zijn de prachtige gezichtsanimaties in dit filmpje. Hehe, boobies.

Awesome Reach

Het is al weer een tijdje geleden, maar toen Reach uitkwam was dat een dikke vette HYPE. Ook in de online Halo-community waren er genoeg fanboys die he-le-maal losgingen met een game die op het eerste gezicht weinig nieuws deed. Hoe dat er ongeveer aan toe ging, dat liet Egoraptor in onderstaande parodie zien.

Uiteraard zijn er nog genoeg andere briljante filmpjes, daarvoor moet je zeker Egoraptor’s YouTube-kanaal eens bekijken!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bekijk de bloopers van InsideGamer op Veronica seizoen 2

[App review] Wartune (Facebook RPG)