in

Dice weet niet hoe het vervolg op Bad Company 2 moet maken


Wil je weten waarom we nog steeds niet Battlefield: Bad Company 3 spelen? Omdat ontwikkelaar Dice eigenlijk niet weet wat een vervolg precies moet doen.

Volgens de baas van de studio, Karl-Mangus Troedsson, hebben de fans van de Bad Company-games veel feedback gegeven, waardoor het lastig te zien is wat dan precies de kwaliteit van Bad Company 2 is.

“Sommige mensen zeggen dat ze de multiplayercontrols sneller en directer vonden. Sommige mensen vonden de singleplayer, de personages en de humor leuk. Mensen vinden verschillende dingen leuk. Je komt daarmee op een punt dat, als je een vervolg zou maken, je jezelf moet afvragen wat dat precies inhoudt.”

Troedsson vervolgt: “Sommigen zeggen dat de multiplayer de beste is die we ooit hebben gedaan. Ok, waarom is dat? Voor mensen is het moelijk om dat onder woorden te brengen, wat het moeilijk maakt voor ons. (…) Maar kunnen we het? Natuurlijk. We hebben onze eigen theorieën als het aankomt op de multiplayerstand.”

Hopelijk betekent dit dat we volgend jaar van een nieuwe Bad Company kunnen genieten. Als Dice tenminste op tijd achterhaalt wat de serie precies zo goed maakt. Wat denken jullie?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Batman Arkham Knight preview – Batmobiel is pretmobiel

Top 10 Windows (95 t/m XP) games uit mijn jeugd (deel 1)