in

Beste Game E3 2014 Battle – We hebben een winnaar!


Dames en heren, we hebben een winnaar… Met 52% van de stemmen is The Legend of Zelda Wii U volgens jullie de beste game van de afgelopen E3!

Dat The Legend of Zelda Wii U er met de winst vandoor wist te gaan is toch enigzins verrassend te noemen. Zo enorm veel hebben we van deze game namelijk nog niet gezien! De afgelopen E3 was er dan wel een mooie trailer en wat beloftes van Eiji Aonuma, maar de game hebben bijvoorbeeld nog niet kunnen spelen.

Zelda wist in de finale The Witcher 3: The Wild Hunt en dertig andere games achter zich te laten. Het is ongetwijfeld bewijs voor hoeveel vertrouwen fans hebben in de langlopende serie. Daar konden games zoals Far Cry 4, No Man’s Sky, Battlefield: Hardline en Halo: The Master Chief Collection allemaal niet tegenop.

De tweede winnaar
Dat brengt ons bij de bekendmaking van de tweede winnaar van deze Battle. Niet alleen The Legend of Zelda Wii U moeten we namelijk feliciteren. Ook Harima Kenji is een winnaar! Hij wint namelijk The Legend of Zelda Wii U. Hij moet alleen nog even op zijn prijs wachten want de game komt waarschijnlijk pas ergens in 2015 uit.

Daarmee komt de Beste Game E3 2014 Battle alweer ten einde. We hebben weer enorm veel genoten van de vele Battle en jullie gepasioneerde reacties. Tot de volgende E3 en tot de volgende Battle!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

YouPorn geïnteresseerd in eSports

Nieuwe systeemupdate PlayStation 4 nu te downloaden