in

Nooit meer video’s opslaan op Twitch


Twitch gaat de schop op: vanaf 27 augustus kun je geen video’s van jezelf meer voor altijd opslaan op de streamingdienst.

We snappen het ergens wel: het kost vast gigantisch veel serverruimte om alle opgeslagen streamingvideo’s van mensen te bewaren. Twitch geeft aan dat 80 procent van de opgeslagen video’s toch niet bekeken wordt. Alle video’s worden daarom na 2 weken verwijderd. Overigens kun je Highlights wel voor altijd blijven bewaren, maar die mogen maximaal 2 uur lang zijn.

Daarnaast worden video’s met auteursrechtelijke muziek gedempt. De partij Audible Magic heeft techniek de video’s scannen op deze muziekbestanden. De scantechnologie bekijkt blokken per dertig minuten en als hierbinnen rechtenschending plaatsvindt, wordt dit complete stuk van dertig minuten gedempt. Live-uitzendingen worden niet gescand door Audible Magic.

Over twee weken begint Twitch met het verwijderen van oude, opgeslagen video’s. Het is dan ook aan te raden om Highlights te maken van je video’s of ze zo snel mogelijk te exporteren naar YouTube.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Top 10 – Moeilijkste Achievements / Trophies

Redactievideo: Klaar met next-gen ports