in

Ubisoft legt uit waarom The Crew niet naar de PS3 komt


Gisteren werd aangekondigd dat The Crew niet alleen naar pc en de nieuwe generatie consoles komt, maar ook naar Xbox 360. Ubisoft heeft uitgelegd waarom de game niet naar PlayStation 3 komt.

Een woordvoerder van Ubisoft vertelde aan Polygon dat de game oorspronkelijk gebouwd was voor de nieuwe generatie consoles. “Dus toen we besloten de game naar de vorige generatie over te zetten, wilden we ons op het platform richten die in de buurt komt van de technische infrastructuur van de nieuwe generatie. Dat is de Xbox 360. We werken op dit moment niet aan een PS3-versie.”

Ubisoft zegt dus eigenlijk dat de architectuur van de PS3 dusdanig anders is dat het te veel werk kostte om de game ook daar op uit te brengen. Dat is op zich geen verrassing, want het is geen geheim dat de Xbox 360 van binnen erg op een pc lijkt, net als de nieuwe generatie consoles. De PS3 heeft echter unieke technologie in zich.

De Xbox 360-versie van de open wereld racegame wordt ontwikkeld door Fuel-studio Asobo Studio. De andere edities worden ontwikkeld door Ivory Tower en Ubisoft Reflections.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat je online vrienden jouw PS4-games spelen met Share Play

Top 20 duurste games ooit gemaakt (#10 – #1)