in

Seks is niet het ultieme doel van relaties in Dragon Age: Inquisition


In eerdere games van BioWare kon je seks hebben met npcs om een relatie aan te gaan. De studio heeft echter The Last of Us en The Darkness eens goed bekeken en kwam tot de conclusie dat seks niet het einddoel hoeft te zijn van in-game relaties.

Dragon Age: Inquisition krijgt dus een andere benadering. Creative director Mike Laidlaw laat zich hierover uit in een interview met IGN. “Het meest romantische moment in een videogame, dat ik ooit heb gezien, is dat Jackie het appartement van zijn vriendin bezoekt in The Darkness”, vertelt Laidlaw. “Ze bakte een cake, trok bij me in en terwijl we naar To Kill a Mockingbird keken viel ze in slaap op mijn schoot. Dat was geweldig. Die scène komt zo dichtbij als mogelijk is bij de eerste tien minuten van Up. Beide scènes laten je denken, ‘Ik geef echt om dit personage’, dan veranderen hun motivaties.”

Ook de niet-seksuele relatie van Joel en Ellie in The Last of Us, die goed viel onder het publiek, draagt bij aan de beslissing van de studio om andere doelen te stellen voor relaties in Dragon Age: Inquisition.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

P.T. (Silent Hills) is een angstaanjagende revolutie

The Cave (X360)