in

Beste Sidekick Battle Finale – Ellie vs Yoshi


Wie verdient het om voorgoed uit de schaduw te stappen en de titel als beste sidekick op zich te nemen? Met wie heb jij tijdens al je avonturen een onvergetelijke band opgebouwd? Wie heeft jou door de moeilijkste situaties geholpen? En welke trouwe metgezel is voor jou de ideale partner? Samen met jullie gaan we hier op InsideGamer op zoek naar de beste sidekick ooit.

Het is zover! Na weken gestreden te hebben is het tijd voor de finale in de Beste Sidekick Battle. Jullie stemmen hebben ervoor gezorgd dat we twee schitterende finalisten hebben: Ellie uit The Last of Us neemt het op tegen Nintendo’s Yoshi. Gisteren wist Diddy het in de troostfinale net aan te winnen van Clap Trap. Laat voor een laatste keer je stem horen en kies jouw favoriet!

Ellie

Games: The Last of Us

Ellie is een meisje dat in The Last of Us meer dan eens haar mannetje staat. Samen met Joel probeert ze te overleven in een post-apocalyptische wereld vol gevaren. Gelukkig neemt Ellie in deze wereld nimmer een blad voor de mond en de grappen die ze vertelt geven haar een bepaalde charme. Helemaal als ze haar speciaal geprepareerde grappenboekje erbij pakt. Ellie helpt Joel ook regelmatig tijdens gevechten wat in combinatie met haar persoonlijkheid voor een fantastische chemie en onvergetelijke dialogen tussen de twee zorgt.

Yoshi

Games: Mario-games, Yoshi-games, Tetris Attack, Super Smash Bros.-reeks

Mario’s trouwe schoenen-dragende metgezel is sinds zijn debuut in Super Mario World op de Super Nintendo niet meer weg te denken uit de stal van Nintendo. De fruitetende dinosaurus neemt al jaren met alle liefde Mario op zijn rug om vervolgens met zijn plakkerige tong fruit en vijanden op te slokken om vervolgens weer uit te spugen. Yoshi kreeg al vrij snel zijn eigen game in de vorm van Yoshi’s Safari en is sindsdien bijna in elke noemenswaardige Mario-game verschenen.

[poll 423]

Wie van de bovenstaande sidekicks vind jij de allerleukste? Welk personage geniet voor eeuwig en altijd een speciaal plekje in je hart. Stem en laat in de reacties weten wie jouw stem krijgt en waarom Ellie of Yoshi de beste sidekick is. Morgen onthullen we de winnaar van de battle!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Systeemeisen De Sims 4 bekendgemaakt

Geen dates meer met Magere Hein in De Sims 4