in

Even appen met BN’ers Tess en Simon


Onze Simon is een echte ‘bekende Nederlander’ aan het worden. Zo werd hij uitgenodigd op de bruiloft van Patty Brard, heeft hij een inmiddels Facebook-fanpagina en staat hij te shinen in een commercial van het Ministerie van Defensie. En eerlijk is eerlijk, die is best wel tof.

.
Dat is allemaal leuk en aardig, maar Simon is natuurlijk ook presentator van Inside Gamer op Veronica. Ons tv-programma gaat morgen om 00:30 uur eindelijk weer van start. Daarom vroeg ik aan de rijzende ster wat we kunnen verwachten van het vierde seizoen.

Naast elke ster staat uiteraard een sterke vrouw. In het geval van onze Simon Zijlemans is dat Tess Milne. Aangezien Tess veel beroemder is dan Simon, heeft ze natuurlijk ook een voller schema. Toch wist ze nog zeker een minuut aan tijd te vinden om half antwoord te geven op mijn vragen.

Vanaf morgen gaat het dus weer los! Een nieuw seizoen Inside Gamer op Veronica. Met in de eerste aflevering Destiny, Super Smash Bros. 3DS, The Evil Within en Hyrule Warriors. Dus voordat je de club ingaat, of als je net de kroeg uit komt rollen, zet je om 00:30 je tv op Veronica, voor Inside Gamer.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sleeping Dogs: Definitive Edition Review – De eeuwige underdog

Recensie: The Bridge