in

De grappigste bugs en glitches van 2014


2014 gaat de geschiedenisboeken in als een gamejaar vol bugs. Zelfs de grootste games ontkwamen niet aan vreemde glitches en bugs die het gameplezier soms in de weg zitten of gewoon ronduit hilarisch zijn. Minstens zo talrijk zijn de video’s waarin deze glitches in al hun glorie te aanschouwen zijn, vooral dankzij de nieuwe consoles. Zowel de PlayStation 4 en Xbox One nemen constant alles op waardoor er geen vreemd voorval verloren gaat. We hebben de vaagste en grappigste ‘foutjes’ van dit jaar voor jullie op een rijtje gezet.

NBA 2k15

Zo buggy als NBA Live is 2K15 niet, maar ook deze basketbalgame kent zijn vreemde momenten. Zo kunnen interviews heel raar lopen.

Het gaat thuis ook niet helemaal lekker voor deze basketballers.

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Shadow of Mordor was misschien wel de grootste positieve verrassing van dit najaar, maar dat wil nog niet zeggen dat de game niet zijn glitchy momenten had. Onthoofdde orks die gewoon nog doorlullen bijvoorbeeld…

Door deze grafische glitch wordt de sombere wereld van Mordor ineens een stuk kleurrijker.

En sommige orks zoals Mogg kunnen ineens vliegen.

Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition kent op ieder platform ook aardig wat technische problemen, maar die vliegen opvallend genoeg een beetje onder de radar. Deze bizarre moonwalk die zomaar kan plaatsvinden willen we jullie echter niet onthouden.

Of wat te denken van dit ongemakkelijke gestaar, met onverwachte resultaten?

Super Smash Bros. Wii U

De games van Nintendo steken dit jaar opvallend beter in elkaar dan die van de concurrentie, maar ook Smash Bros is niet zonder bugs. Deze glitch kunnen we nog het beste omschrijven als angstaanjagend…

Far Cry 4

Far Cry 4’s glitches zijn niet enorm vervelend, maar gelukkig wel bijzonder komisch.

Alien: Isolation

Ergens zijn we best blij dat ook Alien: Isolation soms een beetje rommelig is. Tussen het broekpoepen door even lachen om de rare kapriolen van de Xenomorph en je kan er weer tegenaan!

Het wordt wel weer eng wanneer de Alien door muren begint heen te wandelen!

Destiny
De lootcave was technisch gezien misschien geen glitch, maar de manier waarop spelers deze ‘loophole’in de game wisten uit te buiten was ronduit geniaal. Een video van deze legendarische en inmiddels gesloten grot kan niet ontbreken in deze compilatie!

Assassin’s Creed: Unity

De ongekroonde koning van glitches is dit jaar Assassin’s Creed: Unity. Deze langverwachte nieuwe Assassin’s Creed wist heel veel beloftes niet waar te maken en was technische gezien een zooitje. Gelukkig kunnen we wel van de gigantische verzameling vage bugs genieten.

Parijs stond destijds bekend om zijn vliegende bewoners.

En wie ziet deze gezichten tegenwoordig niet wanneer hij zijn ogen dichtdoet?

Daarbij was free-running was nog niet eerder zo next-gen!

We zijn natuurlijk ook benieuwd naar de vage dingen die jullie allemaal in games zijn tegengekomen. Deel ze in de reacties en wie weet wordt dit later een pelgrimsoord voor bug- en glitcharcheologen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geometry Wars 3: Dimensions review – Vervolg op een perfecte game

Minder populaire amiibo niet meer geproduceerd