in

Memberrecensie van de Maand Januari


Het is tijd voor een nieuwe Memberrecensie van de Maand-verkiezing! Dit keer zijn er vijf memberrecensenten genomineerd, die elk meedingen naar eeuwige glorie en een gratis game naar keuze! Lees gauw verder en stem: wie heeft volgens jou de beste Memberrecensie van de Maand Januari geschreven?

Jack O
Licentiegames zijn zelden van exceptionele kwaliteit, maar Jack O brengt in zijn recensie goed over dat er met Middle-Earth: Shadow of Mordor eindeljk weer eens een licentiegame is die boven de meute uitsteekt. Overduidelijk aanhanger van het motto “less is more” vertelt hij de lezer niets meer dan strikt noodzakelijk.

Lees hier de memberrecensie van Jack O

Edward the Pirate
Jarenlang was FIFA de onbetwiste koning in het onderlinge dul met PES, maar na het verschijnen van de 2015-edities lijken de rollen te zijn omgedraaid. Edward the Pirate geniet in elk geval onwijs van PES 2015 en het gevoel van euforie dat hij ervaart tijdens de vele potjes voetbal die hij heeft mogen spelen en brengt dit prima over middels zijn memberreview.

Lees hier de memberrecensie van Edward the Pirate

benjaminben
Als er iemand is die graag een flinke dosis sarcasme in zijn content verwerkt, dan is het benjaminben wel. De verwachtingen waren dan ook hoog toen we zagen dat hij de klassieker uDraw onder de loep nam – en hij stelde ons niet teleur. Moraal van het verhaal: elke game verdient een review. Ook een game ontwikkeld door heikneuters – al wil ondergetekende nog wel opmerke dat ook de ene heikneuter de andere niet is.

Lees hier de memberrecensie van benjaminben

That Mr Awesome
Veelvuldig contentdeler That Mr Awesome begint zijn recensie ijzersterk: “Hearthstone: Heroes of Warcraft is Blizzard’s entree in het genre van cardbattle-games waarover Magic: The Gathering al lange tijd met ijzeren deck regeert.” Deze sterke eerste zin krijgt een evenzo sterk vervolg en de recensie van HearthStone is er dan ook een waar That Mr Awesome trots op mag zijn.

Lees hier de memberrecensie van That Mr Awesome

Kaiszer
Meer en meer games worden in episodes uitgebracht; ook Square-Enix hanteert deze aanpak met hun nieuwe titel Life is Strange. In tegenstelling tot onder meer de Telltale-spellen is deze game redelijk onderbelicht gebleven bij de massa, en dus nam Kaiszer de nobele taak op zich om deze game bij wat meer mensen onder de aandacht te brengen. Met succes, want wie zonder enige kennis over het spel de recensie ingaat, komt er als een ware kenner uit.

Lees hier de memberrecensie van Kaiszer

[poll 496]Dat waren ze alweer: de genomineerden voor de Memberrecensie van de Maand Januari! Lees alle recensies rustig door en beslis vervolgens wie volgens jou de beste recensie heeft geschreven. Kies zorgvuldig, want de winnaar van deze verkiezing ontvangt een gratis game naar keuze! Stemmen kan tot en met vrijdag 13 februari 23u59. Zelf ook kans maken op een gratis game naar keuze? Schrijf dan via deze link[/url] zelf een memberrecensie en wie weet word jij ook wel genomineerd voor de Memberrecensie van de Maand![/poll]

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Cities: Skylines komt 10 maart uit

Evolve review – Dwangbuis voor een heerlijke shooter