in

Update: Het Call of Duty Golden Ticket Toernooi: geef je op en reis naar LA!


Ben jij pro in Call of Duty? Of wil je gewoon een gezellig avondje schieten met en op andere gamers? Geef je dan op voor het Call of Duty: Advanced Warfare Golden Ticket-toernooi en wie weet mag jij mee naar Los Angeles als toeschouwer van de Call of Duty Championship 2015!

Wil jij een gokje wagen? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in om je definitief op te geven voor het toernooi. Word je uitgekozen, dan ga je op 20 maart om 20:00 samen met 47 andere spelers naar Club Panama in Amsterdam om het uit te vechten. Rapper Negativ is ook aanwezig op het toernooi en gaat ook gezellig mee naar Los Angeles.

In Amsterdam strijd je in Call of Duty: Advanced Warfare op Xbox One voor de felbegeerde prijs. Er zijn 48 deelnemers en de eerste ronde bestaat uit drie maps, waarin je Free For All (12 spelers) speelt. Uiteindelijk blijven er 12 spelers over die de finale spelen. Misschien zit jij daar wel bij!

Kom jij als beste speler van het toernooi uit de bus, dan ga je samen met Simon en Tess van het Inside Gamer tv-programma en Negativ naar de Los Angeles om het Call of Duty Championship 2015 bij te wonen! Je vliegt rond 26 maart naar LA en volgt daar het toernooi dat van 27 tot en met 29 maart 2015 wordt gehouden. Op 30 maart vlieg je weer terug. Houd er dus met werk of school alvast rekening mee dat je rond die tijd in het zonnige LA kan zitten!

We maken op 13 maart bekend wie er meedoet aan het toernooi. Als je wint, krijg je één Golden Tickets voor het kampioenschap in Los Angeles; je gaat dan met Negativ, Tess en Simon naar het toernooi toe.

Update: We hadden een aantal kleine details niet helemaal goed staan in het bericht. Als je meedoet met het Call of Duty Golden Ticket Toernooi win je een ticket voor één persoon en vlieg je op 26 maart naar Los Angeles. Het toernooi is van 27 tot en met 29 maart 2015. 30 maart vlieg je weer terug naar Nederland.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Column: Herinner je consoleaankoop!

Maak gratis je eigen game met Unreal Engine 4