in

Top-5 beste mods voor Cities: Skylines


In deze Top-5 Mod-video bespreken we de vijf beste mods voor Cities: Skylines. We hebben gekeken naar functionaliteit en toegevoegde waarde voor de game. Gebruik je of weet je nog goede mods voor deze game? Laat vooral weten in de comments! De downloadlinks van de mods staan onder de video. Vergeet niet in te loggen op de Steam-browser voordat je ze download.

Extended Public Transport UI
Deze mod verbetert het openbaar vervoer enorm door een paar simpele wijzigingen in je user interface. Kleuren, routes en extra gegevens over je openbaar vervoer maken dit aspect van de game meteen een stuk beter en overzichtelijker.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=411164732

Automatic Bulldoze
Ook zo moe van het verwijderen van AL die gebouwen? Deze mod verwijdert elk gebouw dat klaar staat om gesloopt te worden.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=406132323

Bordered Skylines
Deze mod voorziet de game van meerdere ‘edge detection’-methodes om de game er beter/anders uit te laten zien.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=410196151

Toggle Traffic Lights
Een mod om stoplichten op kruispunten te kunnen verwijderen voor een betere doorstroming van je verkeer. Onmisbaar voor die onnodige kruispunten waar alles vast komt te staan omdat het verkeerslicht maar eindeloos op rood blijft staan.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=411833858

First Person Camera
Ook zo nieuwsgierig om de stad vanuit de ogen van je inwoners te kunnen bekijken? Met deze mod is dat mogelijk. Het is meer een extra feature dan toegevoegde waarde, maar het maakt het inlevingsvermogen van de game stukken hoger.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=406255342

Sun Shafts
Cities ziet er al mooi uit, maar kan natuurlijk nog een stuk mooier. Deze mod voegt zonnestralen toe aan de game, die netjes langs gebouwen schijnen en de game een goede, warme sfeer geven. Als de zon zou opkomen in Cities zou het er nu al helemaal prachtig uit moeten zien.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=410805639

Isometric Camera
Deze mod geeft je de optie de game vanuit een isometrisch perspectief te ervaren. Het diepteperspectief valt grotendeels weg en de wereld oogt een stuk vlakker. Alle cameravrijheid die je had blijft bewaard, maar er zijn wat problemen met details die verloren gaan bij het in en uitzoomen.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=409359952

PostProcessFX
PostProcessFX is een kleine grafische mod die verschillende aspecten van je game aanpast. Extra bloom, motion blur of extra anti-aliasing-opties zijn nu toegankelijk.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=412146081

Ambient Occlusion
Deze mod lijkt op het eerste gezicht vrij weinig te doen, maar het effect is goed op te merken zodra je hem aan en uit zet. Alle schaduwen ogen wat dieper en hebben een groter effect. De ietwat vlakke wereld krijgt met Amient Occlusion iets meer “ziel”.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=410329674

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De opvallendste 1 april-grappen van 2015

Esmee in Cosplay: Dutch Comic Con 2015