in

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt twee grote uitbreidingen


De uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine voor The Witcher 3: Wild Hunt bieden samen ruim 30 uur gameplay.

De twee stukken werden alvast door ontwikkelaar CD Projekt aangekondigd, nog voordat Wild Hunt in de winkels ligt. Een goede manier om gamers tegen je in het harnas te jagen, maar volgens medeoprichter Marcin Iwiński is het bij The Witcher 3 geen uitmelkerij.

“We herinneren ons de tijd toen add-on disks games echt uitbreidden door betekenisvolle content te leveren. Als gamers willen wij dat terugbrengen. In het verleden hebben we gezegd dat als we ooit beslissen om betaalde content uit te geven, het groot zal worden en het zijn geld waard is. Beide van onze uitbreidingen bieden meer uren aan gameplay dan een aanzienlijk aantal standalone games.”

Heart of Stone
De eerste uitbreiding genaamd Heart of Stone verschijnt in oktober en heeft meer dan tien uren aan gameplay. In dit nieuwe avontuur banjert Gerald door No Man’s Land en de steegjes van Oxenfurt om een contract te voltooien dat hem is aangeboden door de mysterieuze Man of Glass.

Blood and Wine
Om de tweede uitbreiding Blood and Wine te voltooien, moet je volgens CD Projekt minimaal twintig uur extra in de game pompen. In die tijd loop je rond in de nieuwe regio Toussaint. In deze vredige streek lijkt alles koek en ei, maar al snel komt Geralt er achter dat er iets niet helemaal pluis is: de regio verhult een oud en bloederig geheim. Je hebt nog genoeg tijd om een dagje vrij te vragen, want de uitbreiding Blood en Wine verschijnt in het eerste kwartaal van 2016.

Expansion Pass
Je kunt de Expansion Pass nu alvast in huis halen voor 24,99 euro, maar Iwiński zegt dat je ook nog even op de reviews kunt wachten: “Zoals altijd: het is jouw beslissing.” Heart of Stone kost los 9,99 euro, Blood and Wine 19,99 euro. The Witcher: Wild Hunt lanceert 19 mei op PlayStation 4, Xbox One en pc. De uitbreidingen worden voor alle platformen beschikbaar gemaakt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mortal Kombat X – Alle characters op een rij

De Sims 4: Aan het Werk review – Niet voor luxepaarden