in

Koningsslag: Wat heb jij gescoord op Koningsdag?


Gisteren was het Koningsdag! Heb jij ook lekker in het zonnetje een goudgele rakker de meester gemaakt op het terras? Staan hossen op het plein onder het genot van de drammende klanken van een dj? Of ben jij net zoals wij de rommelmarkt afgegaan om goede gamedeals te scoren?

Via de website en social media vroegen we jullie om je gescoorde game goodies even met ons te delen en hieronder zie je een greep uit de dingen die jullie (en de IG-redactieleden) hebben gekocht. Laat hieronder in de reacties ook vooral weten wat je hebt gekocht!

Lucas Veldhuizen heeft voor 9 euro bovenstaande stash weten te bemachtigen. Een zeer nette haul, want we zien klassiekers als Red Dead Redemption, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en God of War. We zouden die games zelf voor nog geen goud wegdoen, maar het is maar net wat de gek er voor wilt!

Frank van Pul heeft 3 euro neergelegd voor een nog werkende plug and play Mortal Kombat-controller. Daarmee kan hij vanaf nu op elke televisie Mortal Kombat spelen! Moet hij wel overal zijn controller mee naartoe nemen natuurlijk, maar dat is geen moeite voor de mogelijkheid om op elke willekeurige televisie een fatality uit te voeren.

IG-redacteur Lars Cornelis heeft geen games gekocht op Koningsdag, maar wél iets gerelateerd aan een toffe gamereeks: bovenstaande toffe Halo Wars-speelgoedset. Voor 4 euro natuurlijk een koopje. We kennen Lars natuurlijk en we weten zeker dat hij heel de avond schaterlachend over de vloerbedekking heeft liggen rollen terwijl hij doldwaze avonturen met deze Scorpion heeft beleefd. Wat zal die jongen goed hebben geslapen.

Ze noemen Jffry Elrnta ook wel David Copperfield. Naast dezelfde hoeveelheid borsthaar heeft hij net als de bekende illusionist namelijk de gave om objecten zomaar te laten verdwijnen. In zijn kast welteverstaan, want alle PS3-games op deze foto heeft hij voor 13 euro totaal gescoord. Niet bad, man! Starfox Adventures en Luigi’s Mansion 2 kostte hem in totaal 5 euro. Geen geld!

Ruben de Man is inderdaad de man. Deze PlayStation met Memory Card kostte hem maar 2 euro. En nu komt het: hij werkt nog ook! Een klassiek PlayStation-model dat nog werkt, zo komen we ze niet vaak meer tegen. Goede deal!

Redacteur Thijs Barnhard heeft een NES op de kop getikt. Hoeveel hij er voor betaald heeft, durfde hij er niet bij te zeggen. Als rasechte hipster past deze retroconsole natuurlijk perfect bij hem. Hij heeft zelfs even een Instagram-filter over de foto heengegooid om het plaatje compleet te maken. Wat een coole jongen, die Thijs.

Bezoeker Maarten heeft een échte klassieker op de rommelmarkt weten te vinden: Maniac Mansion: Day of the Tentacle! Er is een HD-remake in de maak, maar het origineel hebben is natuurlijk veel leuker. We vragen ons wel af of hij hem nog draaiende krijgt op een pc!

Jack O was eigenlijk op zoek naar Pokémon-games. Zulke gewelddadige spellen vind je niet zo snel op de rommelmarkt met Koningsdag, maar Grand Theft Auto: San Andreas voor de pc was gelukkig wel beschikbaar! En dan voor 50 cent.

Coen Hartjes is helemaal losgegaan gisteren. Hij heeft 160 euro uitgegeven op de vrije markt in Nijmegen. Een PS2 en een stapel games, een Nintendo 64, een SNES, een PSOne, Buzz-controllers, SNES-games, Skylanders-poppetjes, een GameCube-controller… we merken het al, Coen heeft een zolder vol met lege dozen die opgevuld moeten worden!

Wat hebben jullie allemaal gekocht gisteren? Laat het ons weten in de reacties!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dichte Bloodborne-deur verstopt geheime gang

State of Decay review – Topgame in vervallen staat