in

Spelen met mods in GTA 5 voor pc


Grand Theft Auto 5 is inmiddels een kleine drie weken te spelen op de pc en het was natuurlijk te verwachten dat er mods voor gemaakt zouden worden. Het beleid van Rockstar met betrekking tot de mods is op het moment nog niet helemaal duidelijk. Zo worden sommige spelers die deze mods online gebruiken soms geband. Of het gebruik ervan in de singleplayermodus geoorloofd is, is nog niet bekend. Ondanks dat een mogelijke ban boven het hoofd van spelers hangt, weerhoudt dat ze er niet van mods te maken en te gebruiken in GTA 5. We zetten de mooiste, leukste en merkwaardigste mods en voor je op een rijtje.

Verbetering van first-person modus
Het spelen in de first-person-modus kan soms licht claustrofobisch aanvoelen. De hoogste viewsetting waarin je kunt spelen is 55 graden. Met de Expand Field Of Fiew mod kun je in 115 graden horizontaal spelen. Een fikse aanpassing waarmee je de spelwereld nog beter kunt bekijken.

Graphics Booster mod
De SweetFX Graphics Enhancer mod zorgt ervoor dat het spel er net wat strakker uitziet en laat kleuren er dieper en intenser uitzien. De mod boost de HD-instellingen en geeft het spel een filmische uitstraling.

Sneeuw in GTA Online
Deze sneeuwmod is een van de eerste die gemaakt is om online te gebruiken. De mod voorziet Los Santos van een dikke laag sneeuw. Vooral bedoeld voor mensen die helemaal niets met de zomer hebben en niet kunnen wachten tot het winter is.

God Mode
Wanneer je denkt aan mods dan denk je aan oneindige ammo, wapens en health. Laat dit nou precies zijn wat de God Mode mod te bieden heeft. Geen gedoe meer met herladen dus en de auto kun je ook laten staan. Je kunt jezelf namelijk naar elke plek op de map teleporteren.

Native Trainer
De trainer is meer een cheatprogramma dan een mod. De trainer beïnvloedt de source code van GTA 5. Hierdoor kun je aan aantal instellingen naar je eigen hand zetten. Met een druk op de knop verander je in een dier of pas je de zwaartekracht aan. Via de trainer kun je de wereld ook volgooien met zombies, of bijvoorbeeld een walvis uit de lucht laten vallen. Want waarom ook niet?

Police Simulator mod
In Grand Theft Auto is de politie niet echt je beste vriend. Met deze mod draai je de rollen om en kruip je in de huid van de SAPD. Kies je favoriete politie-unit en maak de straten van Los Santos veilig, of onveilig: aan jou de keus.

Birds eye view mod
Dat kraaien linke beesten zijn, dat wisten we al. Maar de kraai uit de volgende mod is echt enorm bad ass. Hij bestookt de inwoners van Los Santos namelijk vanuit de lucht met Molotov Cocktails.

North Yankton mod
De volgende mod maakt het mogelijk North Yankton te verkennen. Dat gedeelte uit GTA is normaal alleen in twee momenten in de game te verkennen, maar is nu vrij te spelen.

Kitty Car Chase
In de volgende mod krijg je te zien wat er gebeurt als Garfield zijn ontbijt overslaat. Een achtervolging met ontploffende politiewagens is het resultaat.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mensen geven geen f*ck om eSports – Saimon Says

Tropico 5 (PS4) review – Vrolijke bananenrepubliek in je woonkamer