in

NSFW: Seks en videogames


Seks verkoopt. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft voor de aankomende game The Witcher 3: Wild Hunt naar eigen zeggen zestien uur aan gesimuleerde sex motion capture opgenomen. Naast Geralt uit The Witcher gaan steeds meer gamepersonages uit de kleren. We hebben de meest sexy en opmerkelijkste seksscènes uit games voor je op een rijtje gezet. Een waarschuwing vooraf, dit artikel is not safe for work en bevat tevens spoilers.

The Witcher 2: Assassins of Kings – Het badhuis

In The Witcher 2 komen Geralt en Triss Merigold na een hevig gevecht per ongeluk in een ondergronds elvenbadhuis terecht. Geralt vindt dat Triss wel een bad kan gebruiken. Een stomende seksscène volgt snel.

Mass Effect 3Buitenaards goede seks

Ook blauwe aliens hebben liefde nodig en in de ruimte zijn niet veel vrouwen. Dit moet door het hoofd zijn gegaan van Commander Shepard toen hij het bed indook met de buitenaardse wetenschapper Liara T’Soni.

Far Cry 3- Het offerritueel
In Far Cry 3 moet het hoofdpersonage een offer brengen in de vorm van seks met het stamhoofd. Daar draait deze jongeman zijn hand niet voor om, helaas moet hij het wel met de dood bekopen. Geen betere manier om te gaan toch?

Grand Theft Auto 5De solomissie
Michael uit GTA 5 is de hele dag hard aan het ‘werk’ om voor zijn gezin te zorgen. De ene keer komt hij thuis en word zijn vrouw door de tennisleraar gedaan en de andere keer is ze met zichzelf bezig. Arme Michael, waar doet hij het eigenlijk allemaal nog voor?

Grand Theft Auto 5 – First-person seks met prostituee
Omdat Michael thuis toch niks gedaan krijgt zoekt hij het plezier buitenshuis op. Ook lekker goedkoop, vooral als hij de dame van plezier na de daad van kant maakt.

God of War: Ghost of Sparta – God van de slaapkamer
Ook de god van de oorlog heeft behoeftes, en met één dame neemt meneer geen genoegen.

Metro: Last Light – Het Venetiaanse Bordeel
In Metro: Last Light kun je rondlopen in een Venetiaans bordeel. Kijk naar een stripshow of trek je terug voor een lapdance, het kan hier allemaal.

WolfensteinVon Wippenstein
Een lange treinrit waarin je de hele de hele tijd in je hut moet blijven zitten. Tja, dan komt het er op een gegeven moment wel van.

Hebben jullie nog favoriete of opvallende seksscènes uit games die het vermelden waard zijn? Laat het weten in de reacties!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klassieke Nokia-game Snake krijgt vervolg

Ik kies jou niet! – De meest irritante Pokemon ooit