in

Evoland 2 nu te pre-orderen – Trailer


Je kunt Evoland 2: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder nu pre-orderen. Ontwikkelaar Shiro Games toont een trailer.

De opvolger van de oorspronkelijke Evoland werd eind vorig jaar al aangekondigd. Shiro Games belooft een veel grotere game, die trouw blijft aan de klassieke rpg en van vormgeving verandert terwijl je speelt. Je start met twee kleuren, grote pixels en een 2D-personage. Tijdens het spelen krijg je toegang tot nieuwe technologieën en gameplay, tot je in het HD-tijdperk belandt. Deze in-game evolutie staat voor de ontwikkelingen binnen de gamegeschiedenis.

Evoland werd oorspronkelijk door Nicolas Cannasse gemaakt tijdens de 24ste editie van Ludum Dare, waarbij game-ontwikkelaars 48 uur de tijd krijgen om een game te ontwikkelen binnen het thema. Denk hierbij aan de Global Game Jam, waaraan ook veel Nederlandse ontwikkelaars meedoen. Het thema van die editie was ‘evolutie’ en er deden ruim 1.400 ontwikkelaars mee. Nicolas won de eerste prijs en vanwege zijn succes bracht Shiro Games een nieuwe versie uit in 2013. Sinds dit jaar is ook een mobiele versie van de game beschikbaar.

Als je Evoland 2 pre-ordert, krijg je er een art book bij (als pdf). Hieronder zie je de officiële trailer van de game. De game zal voorlopig alleen op Windows speelbaar zijn.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Doorgedraaide Uchiha Obito speelbaar in Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Crypt of the NecroDancer (Videoreview)