in

Update: Brothers: A Tale of Two Sons krijgt PS4- en XOne-versie


Brothers: A Tale of Two Sons verschijnt waarschijnlijk op de PlayStation 4 en Xbox One.

Het spel heeft in Duitsland een leeftijdsclassificatie gekregen voor deze platformen. Het spel is geschikt voor 12 jaar en ouder, of 6 jaar met ouderlijk toezicht. Uitgever 505 Games heeft nog geen PS4- of Xbox One-versie van Brothers aangekondigd, het gaat dus vooralsnog om een gerucht.

Brothers: A Tale of Two Sons draait om, hoe kan het ook anders, twee broers. Het tweetal is op zoek naar een medicijn voor hun zieke vader. Onderweg worden ze gehinderd door allerlei puzzels die ze samen op moeten lossen door slim gebruik te maken van hun vaardigheden. De game verscheen eerder al digitaal op pc, PS3 en X360.

Update: Uitgever 505 Games heeft bekendgemaakt dat Brothers: A Tale of Two Sons inderdaad naar de PlayStation 4 en Xbox One komt. De games zouden deze zomer nog moeten verschijnen. Daarnaast bevatten ze een Director’s Commentary-modus, soundtrack- en concept art-opties. De aankondiging van vandaag laat ook weten dat er een iOS-, Android- en Windows Phone-versie in ontwikkeling zijn. Deze staan gepland voor het einde van het jaar.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heroes of the Storm review – Makkelijk te leren, moeilijk te beheersen

Tien gamepersonages die op bekende mensen lijken