in

CD Projekt RED is hard aan het werk met Cyberpunk 2077


Witcher-ontwikkelaar CD Projekt RED is al hard aan het werk voor Cyberpunk 2077. Dat zegt de mede-oprichter van de studio.

Hij legt uit waarom er zo vroeg een trailer verscheen van de cyberpunk-rpg. “We lieten de trailer zien om te kijken wat gamers ervan zouden vinden”, aldus de mede-oprichter Marcin Iwinski. “Intern waren we superenthousiast over het projekt, maar wat als het niet de juiste keuze was (voor ons)? De reacties waren echter ongelofelijk. Nu moeten we de verwachtingen nog waarmaken, we zijn daarvoor hard aan het werk.”

De studio gaf eerder dit jaar al aan dat Cyberpunk 2077 waarschijnlijk niet voor 2017 uit zal komen. Iwinski zegt nu ook dat CD Projekt RED nog even wacht met het spel onthullen. “We wachten (met het onthullen van Cyberpunk 2077) tot we iets zinvols van het spel kunnen laten zien.” Iwisnki zegt ook dat The Witcher 3 nog doorontwikkeld wordt: “Het kernteam werkt nog aan uitbreidingen voor The Witcher 3, maar steeds meer mensen gaan aan Cyberpunk werken.”

Cyberpunk 2077 is een cyberpunk-rpg gebaseerd op het bordspel Cyberpunk 2020, dat in de jaren ’80 verscheen. CD Projekt RED toonde twee jaar terug een teaser trailer van de rpg.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fallout 4 en de remake van Chrono Trigger – Saimon Says

For Honor preview – Zwaardenkracht