in

Films streamen naar je PlayStation 4 doe je zo


Films streamen naar je Playstation 4 was nog nooit zo makkelijk. Met de nieuwe Media player-app die vorige week verscheen kun je nu super easy films streamen van je pc naar je PS4. Lees de volgende stappen en je zit in no time Bridget Jones’s Diary te kijken. Zo makkelijk, zelfs je schoonmoeder kan het.

Sinds vorige week staat er een nieuw icoontje op de homepage van je PlayStation 4. Het is je misschien al opgevallen, maar wat kun je er nou precies mee? We leggen je het uit in drie korte stappen.

1. Download en start de Media Player app op je PS4. Hij staat in het hoofdmenu, of in de Apps- sectie van de PlayStation Store

2. Installeer en start je media server naar keuze op de PC waar je films en muziek op staan

3. Als je media server goed geïnstalleerd is, en je PS4 en PC op hetzelfde netwerk zitten, verschijnen je films en muziek in de app op je PS4

Na het installeren van de app kun je media waaronder foto’s, films en muziek zonder problemen streamen van je pc naar je PS4. Het enige wat je verder nog nodig hebt is een stabiele internetverbinding en een DLNA-server. Heb je deze niet, dan kun je gebruik maken de online-server van Plex. Deze guide legt de installatie stapsgewijs uit.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

For Honor preview – Zwaardenkracht

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited review