in

Update The Witcher 3 voegt opslaglocaties voor spullen toe


The Witcher 3: Wild Hunt ontvangt binnenkort een grote update die onder meer enkele opslaglocaties toevoegt waar spelers hun verzamelde spullen kwijt kunnen. Dat meldt ontwikkelaar CD Projekt Red op zijn forum.

Een exacte releasedatum van de patch, 1.07, wordt op een later tijdstip bekendgemaakt. De update moet tegelijk voor pc, Playstation 4 en Xbox One verschijnen. De opslaglocaties zijn volgens de maker verspreid over de wereld en laten spelers items die in hun zogeheten ‘inventory’ zitten tijdelijk of permanent daar opslaan. Zo ontstaat ruimte om weer nieuwe spullen te verzamelen. Er zit in The Witcher 3: Wild Hunt namelijk een gewichtslimiet aan de inventory verbonden.

De patch zorgt er ook voor dat spullen die te maken hebben met het brouwen van drankjes en maken van andere voorwerpen niet langer meetellen bij het maximale gewicht dat hoofdpersoon Geralt kan dragen. Daarnaast komt er een optie om bij winkels direct te zien welke voorwerpen of ingrediënten nodig zijn om een bepaald drankje, wapen of stuk uitrusting te maken.

De update introduceert verder meerdere manieren om de inventory te sorteren. Tot slot belooft CD Projekt prestatieverbeteringen en een alternatieve manier waarop Geralt reageert zodra spelers beginnen met lopen. Daarover kwamen veel klachten binnen na de release van het spel halverwege mei.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Op de Mac kun je prima gamen

‘Character raadsels’ – editie 2