in

Beste Game E3 2015 Battle Finale: Fallout 4 vs. Uncharted 4: A Thief’s End


De afgelopen weken hebben we dertig vakkundig geselecteerde games één voor één zien afvallen in de Beste Game E3 2015 Battle. Vandaag zijn we aangekomen bij de finale waar twee games het voor de allerlaatste keer met elkaar uitvechten.

De weg naar de finale toe was weer bijzonder spannend. Tijdens de halve finale werd het al snel duidelijk dat Metal Gear Solid V: The Phantom Pain het moest afleggen tegen Uncharted 4: A Thief’s End, maar de strijd tussen Horizon: Zero Dawn en Fallout 4 was niet zo snel beslist. De twee games stonden zo lang gelijk aan elkaar dat we besloten de Battle nog een dagje te verlengen. Uiteindelijk gingen de officiële Facebookpagina’s van Guerrilla Games en Fallout 4 zich zelfs met de strijd bemoeien waardoor het de meest populaire Battle tot nu toe werd. Na 500+ stemmen was het resultaat echter wel duidelijk: Fallout 4 kwam als winnaar uit de bus.

De grote finale van de Beste Game E3 2015 Battle wordt daarom uitgevochten tussen twee absolute grootmachten die allebei bij hun vierde deel zijn aangekomen. Het is apocalyps versus avontuur het is Fallout 4 versus Uncharted 4: A Thief’s End!

Fallout 4

Platform: pc, PlayStation 4, Xbox One
Verschijnt: 11 november 2015
Eindelijk weer een nieuwe Fallout! Dit nieuwste deel brengt je naar Boston waar een nucleaire bom de wereld in duigen heeft achtergelaten. Als de enige overlevende van een vault ontwaak je na een iets te lange slaap in deze apocalyptische wereld waarin het avontuur zich afspeelt. Naast de terugkeer van VATS en vele andere bekende elementen is het in Fallout 4 ook mogelijk om zelf een nederzetting te bouwen. Als er één game dit najaar uitkomt die je honderden uren zoet gaat houden is het deze wel.

Uncharted 4: A Thief’s End

Platform: PlayStation 4
Verschijnt: 2016
Het allerlaatste avontuur van Nathan Drake wordt misschien wel zijn meest spectaculaire ooit. Deze keer zit de grafrover achter een eilanden vol piratenschatten aan. Niet geheel toevallig heeft Drake’s broer hetzelfde doel voor ogen. Tijdens de afgelopen E3 zagen we een fantastische video waarin één van de meest lange achtervolgingen uit de serie was te zien. Uncharted 4 belooft gewoon weer spektakel van de bovenste plank te worden.

[poll 568]Welke game wist de show compleet te stelen tijdens de afgelopen E3? En welke van deze twee games wil jij het liefst zo snel mogelijk spelen? Laat je mening weten via de poll en in de reacties en dan weten we morgen welke game zich de beste van de E3 2015 mag noemen![/poll]

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Sonic the Hedgehog heeft een nieuw vriendje: Shia LaBeouf

Ook Sonic rent rond in Unreal Engine 4 – Video