in

Street Fighter 5-dlc wordt gratis


Je kunt alle in-game content van Street Fighter-dlc gratis vrijspelen, ook post-launch content zoals nieuwe personages.

Street Fighter 5 is daarmee de eerste in de franchise waarbij spelers alle gameplay-gerelateerde content vrij kunnen spelen. Ook game-updates, die bijvoorbeeld de balans aanpassen, rollen gratis uit en daarmee is de oorspronkelijke releasedisk van Street Fighter 5 de enige die je hoeft te bezitten. Hoewel de bundels Super Street Fighter 4 en Ultra Street Fighter 4 de interesse van diverse spelers weer deed oplaaien, bleek het moeilijk te zijn om spelers langere tijd geïnteresseerd te houden in de game, meldt Capcoms Peter Rosas. Daarom kiezen ze nu voor een nieuwe aanpak.

In Street Fighter 5 krijg je twee typen in-game valuta: Fight Money, wat je verdient door het spel te spelen, en Zenny, wat je met echt geld koopt. Hiermee kun je alle post-launch content beschikbaar maken. De game komt naar verwachting in maart volgend jaar uit voor pc en PlayStation 4.

Rosas bevestigt dat er 16 speelbare personages zijn bij de lancering, waarvan vier personages geheel nieuw zijn voor de serie. Cammy, Ken, Ryu, Chun-li, Charlie Nash, Birdie en M. Bison zijn in ieder geval al bevestigd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een externe SSD op de Xbox One

Hoe is het de beste talenten uit Championship Manager 01/02 vergaan?