in

The Elder Scrolls 6 – Wat willen wij graag zien?


Fallout 4 ligt eind dit jaar in de winkels en iedereen wacht met smart op deze game, maar toch kijken wij stiekem ook al uit naar een andere serie van uitgever Bethesda. The Elders Scrolls 5: Skyrim sloeg in als een ‘Fus Ro Dah!’ en houdt mensen tot op de dag van vandaag nog bezig. Hoewel een mogelijk vervolg nog niet eens is aangekondigd, konden wij het niet laten om te kijken naar wat wij hierin willen zien. We kwamen met de volgende verlanglijst…

Verbeterde gesprekken
De gameplaybeelden van Fallout 4 van de afgelopen E3 lieten al een verbeterd dialoogvenster zien en we hopen dan ook dat dit een opwachting maakt in The Elder Scrolls 6. De stijve (gezichts)animaties en vaststaande gespreksopties kunnen namelijk een voorbeeld nemen aan de post-apocalyptische wederhelft van The Elder Scrolls.

Geen laadtijden
Skyrim is een fantastische game, maar weet sommigen (waaronder ondergetekende) nooit voor de volle honderd procent te betrekken in de spelwereld. Waarom niet? Simpel: om de paar minuten krijg je een ellenlang laadscherm te zien dat de immersie nog wel eens in de weg zit. Een van de belangrijkste features die we The Elders Scrolls 6 dan ook willen meegeven, is het ontbreken van laadtijden. Laat ons een wereld verkennen zonder deze vervelende onderbrekingen – het leven is immers al kort genoeg. .

Mod-integratie vanuit de PC-community
Net als met de Xbox One-versie van Fallout 4 hopen wij dat The Elders Scrolls 6 gebruik maakt van mods. We kunnen niet wachten om te zien wat de creatieve geesten van de mod-community in petto hebben voor de wondere wereld van Tamriel.

Nieuwe rassen
Het is niet dat Skyrim weinig rassen heeft om mee te spelen, maar toch zouden we in The Elder Scrolls 6 nog meer verschillende wezens willen zien. Hoe tof zou het bijvoorbeeld zijn om met de mysterieuze Falmer aan de slag te gaan en meer te weten te komen over hun afkomst?

Meer mounts
Dikke kans dat de wereld van The Elder Scrolls 6 nog groter wordt dan die van Skyrim. Erg fijn natuurlijk voor de doorgewinterde avonturier, want in elk hoekje is wel iets speciaals te vinden. Om het verkennen van dit landschap iets sneller te laten verlopen, hopen we dat Bethesda verschillende soorten mounts toevoegt zodat het rondbanjeren ietsjes sneller verloopt. Daarnaast is het gewoon erg bruut om op een sabeltandtijger te rijden, toch?

Het maken van je eigen spreuken
Een van de tofste features uit Oblivion is het creëren van je eigen spreuken. Toegegeven: hierdoor is het mogelijk om vals te spelen doordat je spreuken kan maken die amper mana verbruiken. Zodoende kan je heel eenvoudig je magic-skills trainen. Dit is echter niet de voornaamste reden dat we deze feature willen terugzien. Als mage kan je in Oblivion namelijk enorm sterke spreuken maken waarbij jij iedereen angst in boezemt.

Nieuwe wapens
Om één of andere reden heeft Bethesda speren, halberds en andere ranged meleewapens niet inbegrepen in Skyrim, terwijl deze wapens wel aanwezig zijn in Morrowind. Modders hebben dit probleem ondertussen verholpen door het wapentuig toe te voegen aan Skyrim, maar wij hopen dat Bethesda dit keer zelf het initiatief neemt. Uniekere wapens zorgen hopelijk voor andere manieren om de game te spelen, en dat moedigen we altijd aan.

En dat zijn zeven nieuwe features die wij graag willen zien in The Elders Scrolls 6. Hebben we iets gemist of ben je het niet met ons eens? We horen graag wat jouw wensen zijn voor deze onaangekondigde game!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Yo-Kai Watch hands-on preview – Je moet ze allemaal vangen

Maak je eigen pornostudio met Triple X Tycoon