in

De leukste klachten over FIFA op klacht.nl


Nederlanders houden van klagen. Gaat het niet over het weer (wat een hitte/kutweer hè?), dan gaat het wel over de plaatselijke FC, de hangjeugd van tegenwoordig of hoe de politiek vandaag de dag nooit luistert. En anders klaag je over je favoriete voetbalgame. Dit zijn de leukste klachten over voetbalgames op de klachtensite klacht.nl.

(En voordat je gaat klagen, de inspiratie voor dit artikel wordt inderdaad gevormd door De Gladiool)

Labyad-fans
Van alle spelers waarover je kunt klagen dat ze onder- dan wel overgewaardeerd zijn, is dit toch slechts de enige klacht die we konden vinden over een foutieve rating. Het gaat de Labyad-volgers/zaakwaarnemer aan het hart blijkbaar.

Team of the Season-mispeer
Het zal je toch maar overkomen. Heb je eindelijk je gratis pakje kaarten te pakken, zit er een speler in die in het Team of the Season staat. Ja hallo Electronic Arts. Zo zijn we niet getrouwd!

Waar is mijn Pele?
Iedereen heeft Pele gehad, behalve deze speler. Zijn eis lijkt ons niet meer dan redelijk.

Quitters
Oké, als we een euro zouden hebben gehad voor elke keer dat we iemand op Twitter hebben zien klagen over de quitters in FIFA, dan zouden we toch zeker wel een modale middenmoter van de Eredivisie hebben kunnen sponsoren. Maar de toevoeging aan het einde maakt deze klacht lekker overtrokken. Ook deze andere klacht klinkt ons net wat bekend in de oren overigens.

Onderhoud aan de server
Belachelijk. Er is onderhoud aan de server, dus ik kan niet spelen?!?! Wat een kutservice, EA!

Hoe EA? HOE???!
Deze klacht laten we voor zich spreken. Want HOE EA?!?!?!

Vermoedelijke corruptie
Deze klacht is zo goed onderbouwd, dat het wel waar moet zijn. Een potje verliezen kan, maar meerdere potjes achter elkaar. Doorgestoken kaart. EA’s eigen Blatter zit eigenhandig aan de knoppen te draaien, dat moet wel. Corruptie!

Bonus: PES-hater
Ook FIFA-concurrent PES ontkomt niet aan de klacht.nl-critici. Konami, voortaan niet meer zo irritant doen, oké?

Bonus 2: Valsspelers waren er al bij ISS
Ja hoor, de keeper doet het niet meer. En zul je altijd zien, door diezelfde beunhaas speel je 1-1 tegen Nedemarken(?). Als de computer dan ook nog eens gaat combineren, dan wordt het helemaal oneerlijk ja! En komt er nou eindelijk eens een patch????

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een oplossing voor de PS4 ‘blue blinking light of death’

GC: Need for Speed preview – Pimpen voor gevorderden