in

Spelers kunnen geslacht en huidskleur kiezen in Minecraft: Story Mode


In Telltale’s aankomende episodische reeks Minecraft: Story Mode, kunnen spelers zelf kiezen of het hoofdpersonage mannelijk of vrouwelijk is en wat voor huidskleur hij of zij heeft.

Toen de game in juli werd aangekondigd, bleek uit de trailer dat de game draait om een personage genaamd Jesse die wordt ingesproken door acteur Patton Oswalt. Nu blijkt dat spelers zelf een personage kunnen maken. Indien een vrouwelijk personage wordt gemaakt wordt de stem ingesproken door Catherine Taber.

Het is voor het eerst dat spelers zelf een personage kunnen aanmaken in een Telltale-game. Andere episodische reeksen van Telltale, waaronder Game of Thrones, The Walking Dead en A Wolf Among Us, draaien om personages die van te voren al vastliggen.

Minecraft: Story Mode staat los van de succesvolle game Minecraft, waarin spelers werelden bouwen uit blokjes. Story Mode moet een daadwerkelijk verhaal gaan vertellen in de grafische stijl van Minecraft. De serie krijgt in totaal vijf afleveringen en komt naar pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Android en iOS.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Disney Infinity 3.0 Review – Disney ziet sterretjes

Ik nam Ritalin om beter te worden in Rocket League