in

Fan Art Friday: Call of Duty: Black Ops III


Vandaag is de release van de nieuwste Call of Duty, Call of Duty: Black Ops 3 en om dat te vieren wijden we de Fan Art Friday van deze week aan de serie. De Call of Duty-reeks is zonder meer een van de bekendste gameseries die vandaag de dag bestaat en houdt een grote groep gamers in zijn greep met de intense titels. Bekijk hieronder een kleine selectie van Call of Duty fan art ter ere van de lancering.

Digitale art

De eerste digitale art die we je voorschotelen is een zwart witte tekening gebaseerd op Call of Duty: Ghosts uit 2013. De artwork is gemaakt door tradd op Deviantart en is gemaakt met potlood en houtskool.

Veel van de Call of Duty fan art is gebaseerd op Call of Duty: Ghosts. De tweede digitale art hierboven valt onder painting en airbrushing en is gemaakt door Maccola op Deviantart.

Cosplay
Het hoeft eigenlijk niet meer gezegd te worden, maar cosplay is een integraal onderdeel van de gamebeleving en de hele game community. Met tutorials en DIY-projecten worden complete kostuums en wapens uit verschillende gameseries nagebouwd en ook Call of Duty-fans zijn druk aan de slag gegaan.

Deze cosplayer kruipt in de huid van een personage uit Modern Warfare 2 en heeft als onderschrift, “Roach get up! The militia is coming for us! We have to move!” Mensen laten in de reacties onder de foto weten dat ze onder de indruk zijn van de details aan het kostuum. Ben jij het met ze eens?

Dat ook vrouwen regelmatig Call of Duty spelen en behoorlijke overtuigende cosplay kunnen produceren, blijkt maar uit bovenstaande video. Lia (op YouTube bekend als SSSniperWolf) presenteert hier Misty van Black Ops 2 Zombie Transit.

Consoles & controllers
Een tijd geleden werd een officiële PlayStation 4 aangekondigd ter ere van de lancering van Call of Duty: Black Ops 3. De meningen over de console en de bijhorende controller waren verdeeld. Gelukkig zijn ook Call of Duty-fans creatief als het aankomt op het maken van eigen consoles en controllers. Hoewel bij Call of Duty meer de stickers in zijn dan het volledig opnieuw creëren van een console, hebben we toch een console en een controller gevonden die gemaakt is door fans.

Deze Xbox One-controller is – je raadt het al – gebaseerd op Ghost en heeft met airbrushing dit Ghost-achtige uiterlijk gekregen. Er is goed nieuws voor fans: de makers van deze controller, Plus Controllers, maakt controllers op basis van de wens van de consument en verkoopt deze. Dus: heb jij een tof idee voor een controller, of ben je gewoon geïnteresseerd in de controllers die zij verkopen? Check dan even de website.

YouTube-gebruiker mariolew100 ging nog een stapje verder en creerde niet alleen een eigen Xbox 360-controller gebaseerd op Call of Duty: Black Ops II, maar maakte er gelijk een bijhorende Xbox 360 bij. Deze rode variant heet de ‘JASPER model’ en werd destijds verkocht via eBay. Vind jij ‘m mooi, of heb je er helemaal niets mee?

Tatoeages
Zoals elke week sluiten we de lijst af met tatoeages geïnspireerd op de desbetreffende serie. Opnieuw komen tatoeages van Ghost voorbij, maar ook onderstaande tattoo van Prestige Master springt in het oog.

Laat weten wat jij de fan art van deze week vindt en laat ook vooral weten of je wel of niet enthousiast bent voor de nieuwste Call of Duty-titel.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Call of Duty: Black Ops 3 review – Zullen we niet snel vergeten

Wat te doen met je oude games? – Verkopen, verzamelen of weggeven